2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس زیر چی

نه عزیزم الان نون توی لباسه هر لباسیم نه اگه میخای واقعا هزینه کنی تو خونتم میشه دوتا پرژکتور یه دوربین خوب و یه کار خوب تاکید میکنم اگه لباس هات خاص پسند باشه و بشدت کمیاب باشه خیلی نونت تو روغن میره من خودم این کارو با هزارتا فالوور شروع کردم الان خداروشکر 430کا فالوور دارم و هرما کف کف در امدم 25میلیون تا یه بار حتی به 70 تا هم رسیده

نه عزیزم الان نون توی لباسه هر لباسیم نه اگه میخای واقعا هزینه کنی تو خونتم میشه دوتا پرژکتور یه دور ...

منم خیلی دوست داشتم برم سمت لباس خاص و پینترستی ولی اصلا نمیدونم از کجا عمده بگیرم هیچ کسم راهنماییم نمیکنه 😔

منم خیلی دوست داشتم برم سمت لباس خاص و پینترستی ولی اصلا نمیدونم از کجا عمده بگیرم هیچ کسم راهنماییم ...

اول یه مشاور بگیر در مورد این کار بعد داخله گوگل سزچ کنی عمده فروشی های زیادی هم دولتی و شخصی وجود دارند