2777
2789
عنوان

علائم بعد از انتقال جنین

124 بازدید | 14 پست

سلام دوستان. من امروز روز پنجمی بود که انتقال انجام دادم. .اما نمیدونم چرا امشب یهو ته دلم خالی شد. تورو خدا برام دعا کنید... 😭🙏🏻🙌🏻

همش دنبال علائم هستم نمیدونم چیکار کنم‌. چجوری این ده روز باییمانده رو بگذرونم تا برم ازماش 😭😭🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم تو هم مث منی پس. چقدر این دوره انتظاره سخته 🥹🥹😭

آره فداتشم خیییلی سختع من که تو این ۸ روز انقدر گوشی دستم بود دیگه حوصله هیچیو ندارم فقط میگم فکر نکن بسپاریم به خدا

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره فداتشم خیییلی سختع من که تو این ۸ روز انقدر گوشی دستم بود دیگه حوصله هیچیو ندارم فقط میگم فکر نک ...

الهی که جفتمون مثبت بشیم. من تا دیروز گوشی دستم نمیگرفتم از دیروز دارم گوشی میگیرم دستم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

آره فداتشم خیییلی سختع من که تو این ۸ روز انقدر گوشی دستم بود دیگه حوصله هیچیو ندارم فقط میگم فکر نک ...

یعنی دیروز یه شیاف پرژسترون گذاشتم از واژن سوزش و خارش نابورم کرده خوبم نمیشه. با اینکه دیگه کردمش مقعدی اما خوب نمیشه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یعنی دیروز یه شیاف پرژسترون گذاشتم از واژن سوزش و خارش نابورم کرده خوبم نمیشه. با اینکه دیگه کردمش م ...

دیگه نذار از واژن از اولم نباید میگذاشتی مقعدی بهتره سعی کن بعد گذاشتنش تا یک ساعتی بلند نشی از جات تا جذب بدنت بشه و نریزه

سلام عزیزم سعی کن فیلمی ک حواستو پرت کنه نگاه کن مثل فیلمای طنز اصلا استرس نداشته باش همه چیو بسپار ...

سلام عزیزم. باشه عزیزم حتما . ممتونم از راهنماییت 🥹🥹🙏🏻

دیگه نذار از واژن از اولم نباید میگذاشتی مقعدی بهتره سعی کن بعد گذاشتنش تا یک ساعتی بلند نشی از جات ...

آخه تو بیمارستان گفتن واژن بهتره منم فک کردم بذارم بهتره 🤦🏻‍♀️

الهی که جفتمون مثبت بشیم. من تا دیروز گوشی دستم نمیگرفتم از دیروز دارم گوشی میگیرم دستم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍ ...

الهی امین خوبکاری کردی من متاسفانه از همون اول برداشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی دیروز یه شیاف پرژسترون گذاشتم از واژن سوزش و خارش نابورم کرده خوبم نمیشه. با اینکه دیگه کردمش م ...

من که مقعد میذارم تابحال واژن نذاشتم متنفرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40