2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر لوزه سوم داره و عمل نیاز باشه، حتما باید عمل انجام بشه. چون هم روی هوش بچه تاثیر منفی می گذاره، هم روی ظاهر بچه و. باعث گود افتادن زیر چشم، و تغییرات فک و دندانها میشه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اگر لوزه سوم داره و عمل نیاز باشه، حتما باید عمل انجام بشه. چون هم روی هوش بچه تاثیر منفی می گذاره، ...

شنیدم میگن بهتره که عمل نشه خیلی دو دل هستم مترسم از بعدش از اینده از درد از پشیمونی 😭من خیلی ضعیفیم شبا نصف شب پا میشم همش سرچ میکنم در مورد عمل

ولی شبا بیدار میشه از خروپف بنظرتون دلیلش همینه ؟؟

بله یه دکتر خوب ببریدش اول. گوش حلق بینی .فوق تخصص باشه بهتره

شما چرا عمل نمیکنید ؟؟ بچه راحت میخوابه بنظرم اگه چند دکتر تایید کنن باید عمل بشن ولی من میترسم حتی از اسمش

شنیدم میگن بهتره که عمل نشه خیلی دو دل هستم مترسم از بعدش از اینده از درد از پشیمونی 😭من خیلی ضعیفی ...

پس دلیلش چیه.... پسر من هرشب تا صبح چند بار بیدار میشد... فقط میتونم بگم الهی بمیرم

گلم تروخدا اشتباه من را نکن. سریع ببر دکتر. منم مثل شما بودم دلواپس بودم و دیر بردم. الهی بمیرم برای ...

بچم همش نفسش میگیره تو خواب 

شما چند سالگی فهمیدین؟ عمل کردین ؟؟

شنیدم میگن بهتره که عمل نشه خیلی دو دل هستم مترسم از بعدش از اینده از درد از پشیمونی 😭من خیلی ضعیفی ...

ببرید متخصص گوش و حلق و بینی. معمولا دلیلش لوزه سوم هست. گاها آلرژی فصلی یا انحراف تیغه میانی بینی

اگر عمل نیاز باشه، حتما باید عمل کنید. در کودکی عمل سختی نیست. ولی عمل نشه همانطور که نوشتم خیلی تاثیرات منفی داره

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم