2777
2789
عنوان

خیلی حرف بار نامزدم کردم

518 بازدید | 39 پست

۷ ماهه باهمیم تا حالا کوچیکککک ترین بی احترامی بهم نکرده کوچیک ترین بداخلاقییی نکرده یککککککککک بارم صدای بلندشو نشنیدم( البته با بقیه اینطور نیس و بداخلاقه )

بشدت چشم پاکه هیچ جنس مخالفی دور ورش نیس

تو این ۷ ماه اندازه کل عمرم ک چ عرض کنم ، هر روز اندازه کل عمرم بهم محبت میکنه

همش قوربون صدقم میره اینقددددد بهم محبت میکنه و باهام با لطافت و مهربونی رفتار میکنه که حس میکنم ارزشمند ترین زن دنیام .

امنیت دارم کنارش و در هر شرایطی میدونم بازم دوستم داره.

اصلا بهم گیر نمیده مانعم نیست و حتی تشویقم میکنه ک پیشرفت کنم کلاس و درس و ....

کاربری دست دو نفره .....

حالا همین مرد یه بدی بزرگ داره اونم اینکه نمیدونم بی برنامس بی نظمه از اول این ۷ ماه تا الان قراره چندتاااا حرکت بزنه که شرایطو برا ازدواجمون اوکی کنیم ولی هیچچچچچ کاری ک قرار بود و قول داده بود یککککک ذره جلو نرفته .... نمیدونم به قول خودش که داره تلاش میکنه ولی جلو پاش سنگ میفته .....

دیشب کلیییی حرف بارش کردم گفتم عرضه نداری ، چطور میخوای مسئولیت من و زندگی مشترکمونو بپذیری با این همه ضعیف عمل کردنات و ... گفت بسه بسه حالم از خودم به هم خورد منم گفتم به درک و گفتم دیگه بهم زنگ نزن ....

با اینکه این همه حرف بارش کردم ولی بازم هیچی نگفت بهم ....

الان از ی طرف عذاب وجدان گرفتم ، برا اون هنه حرف و کنایه ک زدم بهش میگم شاید راست میگه تلاش میکنه و نمیشه . از ی طرف میگم نه سهل انگار و ضعیفه باید ادب بشه و از ترس از دست دادنم یه تکونی بخوره.

بنظرتون چیکار کنم ؟ باهاش حرف نزنم تا وقتی خودش پیام نده ؟

کاربری دست دو نفره .....

زنگ بزن معذرت خواهی کن

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب@ بشین ک بهت زنگ بزنه....ک اگرم بزنگه دیگ وقتی غرورشو خورد کردی مطمعن باش ارزش قبلو نداری براش

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
زنگ بزن معذرت خواهی کن

خیلی خیلی دوسم داره و خیلی خیلی دوسش دارم واقعا قلبم با وجود این مرد آرامش داره

دلم نمیخواست و نمیخواد که حرف نیش دار بارش کنم و ناراحت بزارمش بمونه

ولی نمیدونم میگم شاید لازمه تا یه تکونی بخوره.

اخه تقصیر خودشه به هیچ قولیش تاحالا عمل نکرده ( البته قول هاش همش به پول ربط داره ، و پول هم اوکی نمیشه به هر دری میزنه ب قول خودش این چند ماه )

کاربری دست دو نفره .....
به چه حقی بقیه را تحقیر میکنید!؟؟؟؟

اخه تقصیر خودشه به هیچ قولیش تاحالا عمل نکرده ( البته قول هاش همش به پول ربط داره ، و پول هم اوکی نمیشه به هر دری میزنه ب قول خودش این چند ماه )

..

کاربری دست دو نفره .....
ای کاش یکم با احترام باهاش حرف میزدی طرز حرف زدنت خوب نبود

کاربری دست دو نفره .....

خیلی بد باهاش حرف زدی حداقل توام مثل خودش مهربون رفتار کن

چرا با حرف نمیشینی حلش کنی چرا تحقیرش میکنی مرد به این خوبی رو؟؟

بدون چقدر حس بد و فلاکت بهش دادی

همین رفتارت و حرفای سنگینت باعث میشه کلا بیخیال و بی مسعولیت بشه بعد از این

عجب@ بشین ک بهت زنگ بزنه....ک اگرم بزنگه دیگ وقتی غرورشو خورد کردی مطمعن باش ارزش قبلو نداری براش

ن اینطور نیس اون بشدت عاشقمه. البته من از عشقش سو استفاده نمیکنم ولی میدونم که هیچوقت ازم دل نمیکنه یا محبتش کم نمیشه مطمعنم

کاربری دست دو نفره .....
خیلی بد باهاش حرف زدی حداقل توام مثل خودش مهربون رفتار کن چرا با حرف نمیشینی حلش کنی چرا تحقیرش میکن ...

بارها هم با صحبت گفتم هی میگه دارم فلان کارو میکنم

دارم بهمان کارو میکنم دیگه کارمون اوکی میشه ولی باز خبری نیس . فقط در حد حرفه و اونم میگه که دست خودم نیس هی کارام گیر میفته

کاربری دست دو نفره .....
اینا را میدونی و غرورشو شکستی ؟

بارها هم با صحبت گفتم هی میگه دارم فلان کارو میکنم

دارم بهمان کارو میکنم دیگه کارمون اوکی میشه ولی باز خبری نیس . فقط در حد حرفه و اونم میگه که دست خودم نیس هی کارام گیر میفته خوب منم یه صبری دارمممم

کاربری دست دو نفره .....