2777
2789
بد بود؟

راجع به يه مرد ساديسمي بود  قلم نويسنده خوب بود اما بيشتر استرس گرفتم 

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بوده.کشتی پهلو گرفته که اتفاقا مناسب با این ایامه رو خیلی دوست داشتم.شهاب ثاقب هم همینطور

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

من او ....  رضا امیر  خانی

قیدار  رضا امیر خانی 

از .... به.     رضا امیر خانی 

شازده حمام  ...پاپلی یزدی( کامل نخوندم)

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
مجموعه اثار شهید مطهری،ج 19 ،سومین باره دارم میخونمش

چه موضوعیه؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
چه موضوعیه؟

شبهات مربوط به زنان مثل ،ارث ،دیه ،تعدد زوجات ،حجاب و در باره ی زن در اسلام و مقایسه ی اون در غرب و ایران قدیم و جاهلیت هم بحث مفصلی داره ،من تو این موضوعات کتاب زیاد خوندم اما هیچ کدوم  در جامعیت به این کتاب نمیرسن

الا بذکرلله تطمئن القلوب
شبهات مربوط به زنان مثل ،ارث ،دیه ،تعدد زوجات ،حجاب و در باره ی زن در اسلام و مقایسه ی اون در غرب و ...

بله کتب شهید مطهری عالیه.منم الان دارم کتب عدل الهی رو میخونم

بامداد خمار محشره مابقی هم رمانه?

گلستان یازدهم خاطرات همسر شهید چیت سازیان هست معرکه با گریه بعضی جاهاش رو باید بخونی.

خاکهای نرم کوشک خاطرات شهید برونسی هست شعیدی که فقط پنج کلاس سواد داره ولی سواد معنوی اش اونقدر بالا است که یه گروهان رو ازرو مین رد میکنه و اتفاقی برا هیچ کس نمی افته.

کتاب دا هم مربوط به اوایل جنگ و خاطرات خرمشهر از زبان یه دختر جوان خرمشهری هست.

راستش کتاب زیاد خوندم ولی مال خیلی وقت پیشه اسامی شون یادم نیست فقط این چندتا یادم هست.

«زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی)
بله کتب شهید مطهری عالیه.منم الان دارم کتب عدل الهی رو میخونم

بله عزیزم ،واقعا  جالبه ، و دید انسان رو باز میکنه ،منم عدل الهی رو چند سال پیش به خاطر یه پروژه ی دانشگاهی خوندم خیلی قشنگه ،کتاب خدمات متقابل اسلام به ایران و حماسه ی حسینی و گزیده های تفسیری که دارن هم عالیه ،مخصوصا تفسیرشون که خیلی عقل گرا است

الا بذکرلله تطمئن القلوب