2777
2789
عنوان

امروز تو آنالیز موهام بهم گفت

297 بازدید | 14 پست

سلام. امروز رفتیم یه آرایشگاه با یکی از اقوام آنالیز موی سر انجام دادیم. 

به من گفت: هم کف سرت چرب هم قارچ داری 

ولی قارچت کم هست و با ۳ جلسه درمان اوکی میشی .

جلسه ای ۲ میلیون 

ندارم بدم. چیکار کنم خونه درمان کنم

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای موی چرب ازمایش هورمون بدید 

تو شامپو روغن درخت چایی بریزید ضد قارچه و نمیزاره قارچ بگیرید .

sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹
چقدر برا اینکارگرف

رایگان بود

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
اره بابا خودشون رو با دکتر اشتباه گرفتن

با دستگاه دید

برای موی چرب ازمایش هورمون بدید تو شامپو روغن درخت چایی بریزید ضد قارچه و نمیزاره قارچ بگیرید .

اینکارو میکنم اما کف سرم که خیلی چربه خود روغن تو شامپو نمیزاره خوب تمیز بشه چکار کنیم 

برای قارچ شامپو کتوکنازول هفته ای دوبار برن قیمتی ام نداره بزنی میاره نت فلوکونازول قرصشم برای عفونتای قارچی بدنه کلا درمان قارچه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
اینکارو میکنم اما کف سرم که خیلی چربه خود روغن تو شامپو نمیزاره خوب تمیز بشه چکار کنیم

روغن چند قطره کافیه تو شامپو 

sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹
برای قارچ شامپو کتوکنازول هفته ای دوبار برن قیمتی ام نداره بزنی میاره نت فلوکونازول قرصشم برای عفونت ...

مرسی عزیزم 

برای موی چرب ازمایش هورمون بدید تو شامپو روغن درخت چایی بریزید ضد قارچه و نمیزاره قارچ بگیرید .

روغنش؟از کجا بگیرم