2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل توهم  نخوندم  فقط نمونه سوال حل کردم 

اگه ناراحت نکن نمیرسی بنظرم 

نمونه سوال نهایی  اون درسایی که نخوندی  رو حل کن وقت کردی قسمت دیگه میخونه تو خوبه باز ۶ درس خوندی 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

منم چند درسم رو نتونستم بخونم 

رو آوردم به نمونه سوال 

یکسره فقط سوال کار کردم از عصر 

شاید نکاتی از من پنهون مونده باشه 

ولی چه کنم 

نمی‌رسم :)

خسته ام :)

خوابم میاد :)

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

منم چند درسم رو نتونستم بخونم رو آوردم به نمونه سوال یکسره فقط سوال کار کردم از عصر شاید نکاتی از من ...

مبخوابی تو الان؟

من واقعا بخوابم گند میزنم چون نصفش نخواندم 

باز خوبه نمونه سوال حل کردی 

مبخوابی تو الان؟من واقعا بخوابم گند میزنم چون نصفش نخواندم باز خوبه نمونه سوال حل کردی

یکم دست نویس دارم اونارو بخونم بعد میخوابم سر دردم🫠

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

کآری داری گلم درخواست دادی

منم تاریخ دارم 

به شدت خوابم میاد 

ولی باید نخوابم 

گفتم اگه باهم تا صبح باشیم  و بخونقم بتونیم نخوابیم 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم