چقدر کار تو کلینیک ترک اعتیاد دشواره امروز روز اولم بود پرستار داشت روانشناس دکتر منشی خود دکتر هر ۴۰ دقیقه یکبار دقیق هر ۴۰ دقیقه یکبار یک لیوان چایی میخورد و کلی سیگار دود میکرد مریض های که اومدن بعضی هاشون واقعا خوب بود بعضی هاشون انقدر بوی دود میدادن حالت بهم میخورد بعضی هاشون کلا بی اعصاب بودن بی اعصاب خیلی تجربه بدی بود اصلا نمبخوام برم شاید بکی اوکی باشه اما نمیتونستم تحمل کنم یک شربت اعتیاد ۲۵۰ ccبود تا ۱ ملیون میفروختن من نمیگم بد ولی واقعا سخته یعنی گلوم درد میکنه انقدر بد بود پنجره هم نداشت خفه شدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه. من ی جایی کار میکردم اکثر همکارا سیگاری بودن. چنان حساسیتی گرفت ریه ام ۵ ماهه سرفه میکنم. بعدم ی جا برو یکم جو شاد داشته باشه. اینجا که ادم افسرده میشه
بنظرم پس نرو چون شرایط سخته به سلامتی و روانم آسیب میزنه حقوقشم خیلی هم خوب نیستاگه خیلی نیاز داری ب ...
اره عصبی شدم ببین اونا قشنگ من قبول کردن گفتن بیا قرار داد ببندیم ۱۰۰ ملیون سفته بیاره بعدش هر مریض می اومد میگفتن کارت درمان نشون بده عصبی شده بودن چه خبر هر دقیقه منشی عوض میکنی