2777
2789

چقدر کار تو کلینیک ترک اعتیاد دشواره امروز روز اولم بود پرستار داشت روانشناس دکتر منشی خود دکتر هر ۴۰ دقیقه یکبار دقیق هر ۴۰ دقیقه یکبار یک لیوان چایی میخورد و کلی سیگار دود میکرد مریض های که اومدن بعضی هاشون واقعا خوب بود بعضی هاشون انقدر بوی دود میدادن حالت بهم میخورد بعضی هاشون کلا بی اعصاب بودن بی اعصاب خیلی تجربه بدی بود اصلا نمبخوام برم شاید بکی اوکی باشه اما نمیتونستم تحمل کنم یک شربت اعتیاد ۲۵۰ ccبود تا ۱ ملیون میفروختن  من نمیگم بد ولی واقعا سخته یعنی گلوم درد میکنه انقدر بد بود پنجره هم نداشت خفه شدم

چقدر میدن حقوق

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظافت دادن دارو هماهنگی ۵ ملیون

کار بهتر پیدا میکنی اگه بیا بیرون

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
نه. من ی جایی کار میکردم اکثر همکارا سیگاری بودن. چنان حساسیتی گرفت ریه ام ۵ ماهه سرفه میکنم. بعدم ی ...

وای اکثر مراجعه کننده بوی گند سیگار شدید میدادن دکتره خودش مثلا کلینیک ترک اعتیاد باز کرده انقدر سیگار میکشید یعنی بوی دود شدیدددددد

کار بهتر پیدا میکنی اگه بیا بیرون

امروز آزمایشی بود گلوم به شدت میسوزه ادم حساسی نیستم ولی ببین دیگه چی بوده اعصابم خورد میشد رن شوهر های معتاد می اومدن عصبی بودن به شدت 

امروز آزمایشی بود گلوم به شدت میسوزه ادم حساسی نیستم ولی ببین دیگه چی بوده اعصابم خورد میشد رن شوهر ...

بنظرم پس نرو چون شرایط سخته به سلامتی و روانم آسیب میزنه حقوقشم خیلی هم خوب نیست

اگه خیلی نیاز داری به شغل ی مدت مشغول باش فقط

بنظرم پس نرو چون شرایط سخته به سلامتی و روانم آسیب میزنه حقوقشم خیلی هم خوب نیستاگه خیلی نیاز داری ب ...

اره عصبی شدم ببین اونا قشنگ من قبول کردن گفتن بیا قرار داد ببندیم ۱۰۰ ملیون سفته بیاره بعدش هر مریض می اومد میگفتن کارت درمان نشون بده عصبی شده بودن چه خبر هر دقیقه منشی عوض میکنی

عیبی نداره میدونی اینا بخاطر قاطی شدن بوی مواده که باهم قاطی شدن و تو دود خور شدی و اینجوری شده

جدی یعنی چی مگه اونا ترک نمیکنن یعنی مواد هم میکشن راست میگی یه بودی بدتر از بو سیگار بود شرمنده گلاب به روت اصلا حالت تهوع گرفتم از صبح