2777
2789
خدا لعنت کنه مسبب فیلترینگ رو برداشتن چارتا اپ سرگرمی مثل اینستا و تل رو فی ل ت ر کردن مردم به هوای ...

اصلا چرا باید اینا رفع ف یلتر بشن🤨😡

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی فرق داره من هر دو پسران غیر انتفاعی میرم بزرگه یازدهم کوچیکه سوم تا به حال همچین موردی نشنیدم ، ...

حالا برعکس همیشه غیر انتفاعی های دخترونه بدترن

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

خب جامعه پر شده درستاما تو مدرسه میشینه بغل دست بچت ،اونم تو سنی که باید بچگی کنه مخش رو میبره سمت ش ...

بخدا تو خونه هم بعضی والدین ماهواره و گوشی رو میدن دست بچه ولش میکنن ماهواره کلی تو بلوغ زودرس تاثیر داره

این چیزا که تو مدرسه ها عادی هست اما بچه هم اگه زیادی چشم گوش بسته باشه بیشتر ممکنه آسیب ببینه مثل ا ...

آخه برای کلاس چهارم خیلی زوده.من دخترم ششمه و چون گوشی نداره خیلی چشمو گوش بستس ولی کلاس چهارم یکی از هم کلاسیهاش کامل درمورد مسائل جنسی به بچه ها گفته بود.منم سال بعدش مدرسشو عوض کردم.تازه اون بچه پدر مادر تحصیل کرده پدر شورای شهر خانواده مذهبی....

خیلی سخت شده برای مادرهایی که حساسن.فقط هم بخاطر گوشیه که بدن نظارت برای راحتیه خودشون میدن دست بچه ها

خواهرزاده من‌‌ مدرسه غیر انتفاعی خیلی خلوت میره با این حال به حدی حرف های زشت میزنه یعنی یه جوری شده دختر بچه ببینه تجاوز میکنه یه حرف های زشتی میزنه مثلا به مامانش میگه میخواهی یه مو بکنم بدم بهت 😔 

با افتخار چادری ام

خیلی فرق داره من هر دو پسران غیر انتفاعی میرم بزرگه یازدهم کوچیکه سوم تا به حال همچین موردی نشنیدم ، ...

من دوستم معلم غیر انتفاعیه؛خدا شاهده میگفت  شاگردش گفته خانوم اینا به من فحش میدن؛ گفته خوب چی میگن؟؛گفته بی ادب!!فحشش بی ادب بوده.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
این چیزا که تو مدرسه ها عادی هست اما بچه هم اگه زیادی چشم گوش بسته باشه بیشتر ممکنه آسیب ببینه مثل ا ...

تو ده سالگی جای تعجب نداره؟

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

دغدغه من همینه پسرم بره مدرسه و این داستانا براش پیش بیاد 

از الان خیلی ناراحتم کاش یاد بگیریم فقط زاد و ولد نکنیم مسئول انسانهایی که به دنیا اوردیم باشیم 

خیلیا گوشی دست بچشونه افتخارم میکنن

بگم واقعا؟؟؟

تو گروه بگی بچه هاشون پیامارو میخونن چون گوشیا دستشونه ممکنه پاک کنن ، به معلم یا مدیر بگو جلسه بذاره ، همه چیزایی ک پسرت گفت رو بگو بهشون ، به مادرا نگو 

میرن به بچه هاشون میگن بچه ی تو رفته اینارو گفته اونوقت شاید پسرت رو اذیت کنن

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

منم مشاور مدرسه دخترونم چند وقت پیش یکی یواشکی به معاون گفته بود کلاس نهمی هامون تو جرعت حقیقت از هم لب میگیرن و لباس همون میدن بالا و..‌اصلا برگی برام‌نموند

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

خوب پس همون دولتی بفرستش.والا تا اسم غیرانتفاعی میاد انگار یه عده رو آتیش زدن دور از جون شما.

همین پریشب یه دخترهمین جاتاپیک زدکاش یودی میدید چی ازمدرسه غیرانتفاعی دخترونه تعریف می‌کرد....فسادهمه جاهست...حتی تومدارس سمپادهم هست...