2777
2789
عنوان

حکم پولی که یه رل که متاهله برامون خرج کرده چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 53 پست
اگ یکی بگه من این پول رو دزدیدم واسه توآیا قبول می کنی؟اون بیشرف اون‌پول رو باید خرج همسرش میکردشاید ...

من خبر نداشتم همینکه فهمیدم کات کردم خودشم نخاسته دیگه هیچ حرفی نزدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اینکه درد بگیره دروغگوی بی شرف که گولت زد 

دوم اینکه اینم تاوان دروغی که بهت گفته باید مالش بره

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
چطور وارد یه رابطه با متاهل میشید و نمیفهمید!! متاهل نمیتونه تمام تایمش رو به شما بده نمیتونه هر ساع ...

من دیر فهمیدم اون همیشه عصرا میومد دنبالم ار سرکار که میخاستم بیام 

جمعه هام میومد باهامون کوه 

کلاااا فقط یکماه بودیم با هم تو ابن یک‌ناهار دوبار گروهی با بقیه رفتیم بیرون شام و چندبار رستوران 

جیزی بروز نداد 

خودش به زنش مدیونه. فکر میکنم چیزی گردنت نیست ولی اگه هدیه ای بوده از خودت دور کن

هدیه نه فقط رستوران چندبار و چنتا لباس ب خرید که لباسا رو دوستم برده دیگه نیاورده 

چطور وارد یه رابطه با متاهل میشید و نمیفهمید!! متاهل نمیتونه تمام تایمش رو به شما بده نمیتونه هر ساع ...

بعضی زنا بعد از ازدواج دوباره میرن خونه پدرشون و فقط پنج شنبه جمعه برای رفع تکلیف میان خونه پیش شوهرشون. بعضی مردا برای خودشون تویه خونه اتاق کار دارن. یه سری مردای متاهل میگن من طلاق گرفتم با خانوادم زندگی میکنم نمیتونم بعضی وقتا جواب بدم.یا تویه شهرستان دیگه شاغله و خانمش شهره دیگه ساکنه وووو هزاران مورد هست که متوجه نمیشی مرد متاهله