2777
2789

سلام شبتون بخیر

من با عشق ازدواج کردم

با کلی اشک و آه بهم رسیدیم

شوهرم مرد گرمی نیست از همون اول همین بود رفتیم مشاوره خدا به حق زهرا خیر نده بهش

گفت نه مشکلی نداره و‌این یه سوپاپ اطمینان هست که بعدها خطایی نره مام گفتیم حتما از نجابتش هست قبل از ازدواج حرکتی نمیزنه زنش شدیم

یادم نمیره تازه عروس بودم ده روز ده روز نمیومد سمتم چقد گریه میکردم و از خودم بدم میومد کاملا اعتماد به نفسم رو از دست دادم

کم کم منم دلسرد شدم از رابطه و میلم کم شد

شوهرم شبا زود میخوابه من میرفتم رو پشت بوم قدم میزدم و با دوستام حرف میزدم یکی دو هفته پیش متوجه شدم در نبود من فیلم میبینه و ….

گلی گریه کردم یه هفته سردرد و حال خراب

دوباره به خودم اومدم گفتم بذار زندگیم رو جم و جور کنم

اولین بار که رابطه خوبی داشتیم اومد رابطه م-ق-ع-د انجام داد هیچی نگفتم ولی حالم بد شد چون شوهر دوستم که بهش خیانت کرده بود دقیقا همین کارا میکرد

باز هیچی نگفتم

امروز بهش میگم عزیزم ما که جفتمون خسته از سرکار برمیگردیم بیا چند دقیقه باهم حرف بزنیم دلم برات واقعا تنگ میشه هی اذیت کرد گفتم بریم تو رختخواب یکم حرف بزنیم گرفت خوابید

خیلی حالم بده اگه از من خوشش نمیومد چرا جنگید تا ازدواج کنیم چرا هربار از نامزدی تا عقد تا اوایل ازدواج گفتم بیا تمومش کنیم نه مهریه میخوام نه هیچی نذاشت تمومش کنم

تمام قلبم عاشقشه تحمل یه لحظه نبودن و ندیدنش رو‌ندارم ولی روز به روز داره رنگ عوض میکنه واقعا میترسم‌ازش بچه دار بشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا سرد مزاجه اگر از اول همین بوده جنی دوره دوستی

یا خود ارضایی میکنه 

بعید میدونم وقتی با کلی بدبختی به هم رسیدین و از اولش همین بوده بابت خیانت بوده باشه

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

عزیزم

اکثر مردا همینن

این نه یکی دیگه بیاد همشون همینن

فیلم ها و عکسهای مستهجن کاری با مردا کرده که نیازشون نسبت ب زن خودشون خیلی کم بشه

درسته خیلیییی سخته ولی باید کنار اومد متاسفانه

لطفا ریپلای نکنین هر کس نظر خودشو میگه

احتمالا سرد مزاجه،ولی بره دکتر اورولوژیست به امید خدا بهتر میشه،باهاش جدی حرف بزن و تمام تلاشتو برای خوب شدنش انجام بده،هر مردی یه عیبی داره،فقط چرا رابطه اونطوری خواسته،برایم سواله

نه یهو انجام داد منم گفتم حسش رو خراب نکنم البته از اول نه ها اخرش اینکار رو‌کرد

اهاان خواسته از فیلما تقلید کنه مثلا یهو هردوتا رو انجام میدن وای

چی بگم؟ از سختی هام که زیادن یا دل خوشی هام که ناچیزن

عزیزماکثر مردا همینناین نه یکی دیگه بیاد همشون همیننفیلم ها و عکسهای مستهجن کاری با مردا کرده که نیا ...

کی اینو گفته همه مردان همین مرداد کلن دنبال رابطه آن شوهر شما مشکل دارع یا باش مستقیم حرف بزن یام طلاق تمام