من با همسرم دعوا کردیم رفت تقاضای عدم سازش وطلاق کرد... حس ششمی های اینجا از هرکدوم میپرسیدم میگفتن آشتی میکنی... نذرم کردم البته... که خیلی بهشون اعتقاد دارم مثلا نذر نمک هدیه به حضرت فاطمه... نادعلی و یا ودود خوندن مدام... میتونید شما هم امتحان کنید.. من هر وقت چیزی پرسیدم از حس ششمی ها راست بوده
یعنی معتقد نیستی که اون نذرهایی ک کردی باعث اشتیتون شدن و میگی حس ششمی ها راست گفتن ؟ اوکی
وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹
نه عزیزم من همیشه نذر میکنم جواب میگیرم.. میگم حس ششمی ها هم دروغ نگفتن حداقل برای من
ببخشید ولی خیلی منطقتون عجیبه شما به واسطه نذوراتی که کردید و توسل هایی که داشتید آشتی کردید اون حس ششمی یه حرفی رو هوا زده
وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹