2777
2789
عنوان

اصلا رابطم با شوهرم خوب نیست

307 بازدید | 17 پست

رابطمون خوب نیست اصلا باهم چه رابطه جنسی چه رابطه عاطفی اصلا نازمو نمیکشه یه قربون صدقه هیچی هیچی اصلا براش وجود ندارم صبح تا شب سر کاره وقتی هم میاد یه شام میخوره و میخوابه انتظار رابطه جنسی فقط داره ازم نه بیرون میریم نه تفریحی چند روز پیش مریض شدم به خدا اصلا براش مهم نبود من براش صبحانه اماده میکنم همیشه حسرت این موند به دلم که یه بار هم برای من از این کارا بکنه بعضی وقتا گریه میکنم حتی نمیاد ارومم کنه امشب بهش گفتم بابا یه بیرون منو ببر پوسیدم تو این خونه گفت تقصیر خودته زندگی ما چیزی کم نداره تو شلوعش میکنی تو زن شادی نیستی خیلی کم اوردم خیلی چی کار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوا هراختلافی دارین حل کنین تفاهم درک تون برسه بعد این مرحله  بچه دار بشین تا به تفاهم نرسیدین بچه دار نشین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

منتظر نباش همسرت حالت رو‌خوب کنه ،حال شما به حال ایشون وصل نباشه ، خودت خوب باش و سر حال ، بعد میبین ...

بابا آخه من ازدواج نکردم که همش تنها باشم به خدا وقتی هم که هست تنهام 

شیش سالع ازدواج کردیم دخترم دو سالشه

نمیدونم چرا خانما برای حل تمام مشکلات شون بچه آوردن تو فکرشون میارن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

نمیدونم چرا خانما برای حل تمام مشکلات شون بچه آوردن تو فکرشون میارن

من بچه دار شدن تو فکرم نیاوردم که با این گاو زندگیم خوب بشه ما زندگیمون خوب بود بعد بچه دار شدن اینجوری شد

من بچه دار شدن تو فکرم نیاوردم که با این گاو زندگیم خوب بشه ما زندگیمون خوب بود بعد بچه دار شدن اینج ...

چند ساله متاهلین

شیش سال

چهار سال خوب بود بعد یکهویی یعنی دوساله بد شده