2777
2789

شوهرم خودش لیپوماتیک کرده مشروب میخوره خلاصه آزاد هرکاری که دوست دارع بکنه لباس بخره هرجی که دوست داره اون ۴۰ سالش من ۲۶ سالم ،از اولم منو این مدلی دید،ژل میزدم موهام رنگ میکردم بع خودمم مبرسیدم ،ولی از وقتی عقد کردیم فهمیدم بد دل.بهم میکه ژل اصلا نزن موهاتو رنک نکن حتی میخوام گوشامو سوراخ کنم مبگه واسه چی میخوای سوراخ کتی که مردا ببینن،،،،حتی لباس می‌خرم به خدا دروغ نمیکم قشنگ حس میکنم که حسودی میکنه ،چند وقت میخوام بینیمو عمل کنم اصلا اجازه نمیده بهم خسته شده به خدا هرچیزرو بد میدونه الانم اومده میگه اخلاقات رفتارات خیلی دخترونس،تو دیگه متاهلی ،چه ربطی دارع بچه ها خودش هم سن من بوده یه شهر اباد کرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل از سن و سالتونهتو شور جوانی داری اون این مراحل رو پشت سر گذاشته

دقیقا خب نمیدونم چیکار کنم خسته شدم به خدا ازدواج دومم ازدواج اولمم شوهرم ۲ یال از سال شوهر الانم کوچبکتر بود ولی گیرایی که این بهم مبده اون نمیداد 

وقتی هی میگید من مرد سن بالا دسوت دارم همینه اینهمه اختلاف سنی برای چیه چطور میتونید قبول کنید واقعا ...

نه خیر من شوهر اولم از شوهر الانم ۲ سال کپچبکتر بود ولی اصلا اخلاقای این شوهر الانم رو نداشت اصلا بهم گیر نمیداد هیچ میگفت هرکاری دوست داری بکن شوهر الانم بد دل