2777
2789
عنوان

کمکککککککک تروخدا بیا

115 بازدید | 10 پست

تو گوگل زدم واقعا نهیجی نفهمیدم اگه میدونیت کمکم کنین قدم بلنده تقریبا 170 ...169وزنم 60گاهی مواقع 61. .63هم میشه روی رون پام اون قسمت نرم زیر زانو کناره های س ..نه یه رد های بتفش هست ک وقتی روغن میزنم کمرنگ میشه ولی نمیره قبلا نداشتم و خیلی عجیبه واقعا ترسناکه مثل رگ مبمونه ولی میترسم نره با اینکه مادرم گفتع روغن بزن و اصلانم چاق نیستم ولی استخون هام سنگینه صورتمم کشیدس و همینطور دستم و باسنم ندارم شکمم ندارم یعنی هیجی رون پامم معمولیه فقط سینه هام یکم زیاد ار حده واقعا استرس دارم تروخدا اکه میدوتین بهم بکین تو گوگل زدم میگفت نمیدم عنکبوت بنفش واییی و فقط 14 .15ساالمه کمرممم هم همش خط قرمز اون بنظر میرسه بهم از خانواده رسیده باشه 

دختر. خورشیدم... با افتخار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره. مثلا دخترای نوجوون تو بلوغ موقع قد کشیدن دارن. یا مثلا ممکنه چند ساعت یا چند روز مدام سرپا واستاده باشی. بیخیالش شو خودش کم کم میره

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..
آره. مثلا دخترای نوجوون تو بلوغ موقع قد کشیدن دارن. یا مثلا ممکنه چند ساعت یا چند روز مدام سرپا واست ...

دقیقا همین شکلیم دستت طلا خیالمو راحت کردی

دقیقا همین شکلیم دستت طلا خیالمو راحت کردی

شایدم واریس باشه. اگه خودش نرفت یه دکتر برو. ولی چیز ترسناکی نیست. مالش و ماساژم نده. بزار دکتر بگه چیکار کنی. خیلیا دارن

شایدم واریس باشه. اگه خودش نرفت یه دکتر برو. ولی چیز ترسناکی نیست. مالش و ماساژم نده. بزار دکتر بگه ...

روغن میزنم میمالم کمرنگ میشه بعد صورتی  و کم کم میره فک کنم بخاطر غذای زیاد خوردته پوستم باز شده واریس  اگ باشه میره؟؟

روغن میزنم میمالم کمرنگ میشه بعد صورتی و کم کم میره فک کنم بخاطر غذای زیاد خوردته پوستم باز شده وار ...

کلا خودتو نترسون. تو گوگل که بنویسی دلایل سردرد ساده بدترین چیزا رو میاره. اینجا هم که هر کی یه چیزی میگه. 

من فقط میدونم چیز خاصی نیست. خیلیا دیدم دارن. 

اگه خوب نشد یه دکتر برو. خودتو نترسون . 

به خاطر غذای زیاد که نه‌. ولی اونایی که اضافه وزن داشته باشن ممکنه 

کلا خودتو نترسون. تو گوگل که بنویسی دلایل سردرد ساده بدترین چیزا رو میاره. اینجا هم که هر کی یه چیزی ...

اضافه وزن که ندارم لاغرم باشه مرسی