2777
2789

بچه ها من امشب میخواستم برم ساعت ۹ خونه دخترعموم برای شام دعوتم کرد دخترونه 

شوهرم گف پس تا ساعت ۱۰ و نیم باید برگردی من گفتم نمیشه ۹ برم ده و نیم بیام گف پس من میرم خونه داییم فوتبال ببینم شبم همونجا میخوابم از اونور صب میرم سرکار توهم امشبو پیش دخترعموت بمون 

گفتم خب برو خونه داییت بعد فوتبال بیا بریم خونه گفت نمیشه راه دوره 

خلاصه امشب میخواد بره اونجا این چن وقتم من مریض بودم خونه فامیلای شوهرم نمیرفتم میترسم داییش یوق فک کنه ما بحثمون شده ک شوهرم رفته اونجا

خواستم دخترعمومو کنسل کنم ک روم نشد منتظرمه

به نظرتون بد نیست شوهرم شب پیش داییش بمونه؟ حس خوبی ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چرا بد باشه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

خب عزیزم زندگی متاهلی دوطرفست نمیشه شما بری تفریح شوهرت بشینه تو خونه دی و دیوار نگاه کنه 

بعدشم زن توی زندگی شروع کننده هرچیزیه و مرد هم لجباز هرکار تو بکنی اون دوبرابرشو بهت برمیگردونه 

خیلی بده که شب شوهرت نیاد خونه 

مجردی تموم شده عزیزم 

شما خودتو اصلاح کنی اونم درست میشه 

پایه زندگی زنه

کلا من خوشم نمیاد زن و شوهردو از هم بخوابن جایی ،ب نظرم برو خونه دختر عمت ولی خب زود برگر 

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین