2777
2789
عنوان

دختر شش سالم و گوشی😥😥

177 بازدید | 15 پست

شما بچه هاتون چقدر از گوشی استفاده میکنن؟؟ 

دخترم کل روز رو تو گوشیه فقط دو س ساعت بازی میکنه روانم بهم ریخته از دستش، همشم یا بازی ماینکرافت یا ویدیو ماینکرافت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من ۱۷ ماهشه گوشی یدقه میدی دستش تا دوساعت رفتاراش همه چیش عوض میشه اصلا نمیدم بهش خیلی اعتیاد اوره لامصب

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
اصلا شاید در حد ده دقیقه بیست دیقه،اونم آهنگ گوش میده

چ خوب چن سالشه و چطور سرگرمش میکنید؟؟ من خودمم ی ساعت باهاش بازی میکنم ولی دیگه کارای دیگم نمیزاره بیشتر وقت بزارم، شبا یا میبرمش پارک یا هم میبرمش بیرون دوچرخه برونه ول بازم از در ک میایم داخل میره تو گوشی 

پسر منم 6 سالشهیا پیش تلویزیونه یا گوشیهمش چسبیده به این بازی ماینکرافتچکارش کنم چشاشم ضعیف شده

من دخترمو دکتر نبردم اصلا ببینم شرایط چشماش چطوریه گاهی حس میکنم پف کرده چشماش

چ خوب چن سالشه و چطور سرگرمش میکنید؟؟ من خودمم ی ساعت باهاش بازی میکنم ولی دیگه کارای دیگم نمیزاره ب ...

بزرگن یکی کلاس دومه هشت سالشه ،اون یکی هم سیزده  در کل از اول زیاد گوشی عادتشون ندادم 

نقاشی میکشن حتی منم باهاشون میکشم 

کاردستی باهاشو‌درست میکنم از بچگی ،الان دیگه خودشون بلدن سرگرم میشن

باید از الان عادت بدی،نگی کاردستی خونه رو ریخت وپاش می‌کنه کثیف میکنه،یاد بده یواش یواش خودش بزرگ شد جمع می‌کنه

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

بزرگن یکی کلاس دومه هشت سالشه ،اون یکی هم سیزده در کل از اول زیاد گوشی عادتشون ندادم نقاشی میکشن حت ...

بخدا هر چیزی ک فک کنی براشون خریدم خونه سازی  کاغذ رنگی و خمیر بازی اسلایم 

همش یک ساعت سرگرمشون میکنه