یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تاثیر دعا کوتاهه پس محبتی برا جنس مخالف نگیر، اصلا ، چون هر ۲ ماه یبار باید هزینه کنی مثلا ۲ ملیون، کل پولات میره، چون اون پسر توی سرنوشتش نبوده میخای بزور بیاریش،
ولی برا کارای باطلی، گشایش و ... خیلی خوبه، اونم مشروط بر اینکه دعا نویس به دستت بیاد، دزد و دروغگو نباشه پولاتو بگیره کارم نکنه،
واقعا خیلیهاشون فقط از رو یه کتاب یه چیزایی رو پرینت میکنن میدن دست مردم همین.اونا که میگن کار بلدن ...
ببین ما دو مدل دعا داریم، یکی محبتی و ... یکی دیگه سیاهی،
سیاهی خیلی بده، کارما داره ، مثلا کسی بخاد دو نفرو با هم بد کنه، بخصوص زن و شوهر یا دور از جون دعای مرگو ...
ولی برا موارد خوب مثلا باطلی، عالیه، قشنگ هر چی طلسمو دعا داری از بین میره ، یا دعای گشایشو رزق و روزی واقعا عالیه، پر برکت میشژ، بازم میگم دعانویس باید بدستت بیاد
ببین ما دو مدل دعا داریم، یکی محبتی و ... یکی دیگه سیاهی،سیاهی خیلی بده، کارما داره ، مثلا کسی بخاد ...
خدانکنه دعا سیاهی چرا؟
مگه کافریم یا شیطان.والا من طرفم هم کلی مشکل داره ولی میدونم ذاتش آدم بدی نیست میخوام براش زندگی بسازم میخوام کمکش کنم اونم از زندگی لذت ببره.کلا انگار افسرده اس
وقتی جنس مخالفی هم از قبل دوستت داشته ولی سوءتفاهم شده چی؟
ببین من تو زمینه ازدواج،مخالف محبتیم، شاید طرف دوست داشته باشه ولی تو سرنوشته تو نباشه، یعنی جفتش تو نباشی، پس تا اخر عمرت باید همیشه دعا براش انجام بدی، من زیاد دوستام ازین کارا کردن، واقعا نتیجشو دیدم، ببین من نه از نظر دینمون میگم، نه از نظر سنت پیامبر نه هیچی، فقط تجربه دوستامو بهت میگم، حستو درک میکنم ولی دعا برا جلب محبت خیلی کار عبسیه، فکر کن تا آخر عمرت باید کار،انجام بدی...
ببین ما دو مدل دعا داریم، یکی محبتی و ... یکی دیگه سیاهی،سیاهی خیلی بده، کارما داره ، مثلا کسی بخاد ...
خیای باید دلت سیاه باشه و از خدا نترسی بخوای با دعا کار بد انجام بدی.
دعا محبت هم برا کسی نمیخوام که اصلا هیچ صنمی با من نداشته برا کسی میخوام که میگفت دوستدارم بندازمت رو کولم برم جایی که کسی نباشه.اونقدر که دوستتدارم ولی میترسم از ازدواج میترسم