2777
2789

ديشب دراز كشيده بوديم فيلم ميديديم بهش گفتم يه ليوان آب برام بيار تكووون نخورد چن بارم ازش خاستم

بعد الان يه صدايي تو راهرو اومد خانوم طبقه بالايي داشت تنها اجاق گاز جابه جا ميكرد سريع دوئيد گف بزار بيام بهتون كمك كنم🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش جدی برخورد کن،زن دیده جوگیر شده

بهش اعتراض كردم ميگه منظورت چيه يني من ميخام مخشو بزنم؟؟

حالا دختره همسناي خودمه جوونه هميشه هم ارايش كردس هركي باشع يجوري ميشه همسرش اينجوري كنه

بهش اعتراض كردم ميگه منظورت چيه يني من ميخام مخشو بزنم؟؟حالا دختره همسناي خودمه جوونه هميشه هم ارايش ...

بگو منظوری ندارم،ولی حد خودتو بدون

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
من بودم نه، اون سنگین بوده و نیاز داشته یه نفر کمک کنه،برای شماهم باید اب میاورد

آشپزخونه يه قدم فاصلس نرف اب بيار بعد از رو مبل پاشده درو باز كرده رفته تو راهرو به زنه جوون كمك كرده ميخاستم بدونم مسنم بود همين كارو ميكرد؟؟؟

منم بودم بهم برمیخورد،حتی اگه طرف مسن بود،حق داری ...

اولویت اول خانواده س،خانواده مقدسه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
منم بودم بهم برمیخورد،حتی اگه طرف مسن بود،حق داری ...اولویت اول خانواده س،خانواده مقدسه

بعد تازه ميدونه من رو اون خانوم حساسم ساعته هشت صبحم كه پاشي ايشون ارايش كرده كامل امادس اصا حس خوبي بهش ندارم هربارم شوهرمو ميبينه واميسته مرتب سلام عليك ميكنه