2777
2789

حقیقتا من امروز خونه تنهام و فردا امتحان ریاضی دارم بعد دیدم وقت نمیکنم غذا بپخم گفتم یه چی بخرم که سیرم کنه اکثرا نودل میخریدم گفتم تنوع بدم و یکم خرجم و بالا ببرم یه پاستا اماده خریدم خیلی ببخشین مزه💩میداد نصفش موند بگنده واقعا خیلی مزخرفه صد رحمت به نودل کاش ماکارونی میپختم بخدا خیلی خوشمزه تر میشد 

اه اه 🤢

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  

اماده کدوماس؟؟

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

اماده کدوماس؟؟

بسته بندی شده است پاستا با چرت و پرت و ادویه چرتتتتت اونکه من خریدم با طعم قارچ و پنیر بود سوپ بسته بندی شده بهتره بخدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی که خوشمزست، بخصوص طعم پیتزا و کچاپش، چه مارکی خریدی؟ من همیشه مانا میخرم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
بسته بندی شده است پاستا با چرت و پرت و ادویه چرتتتتت اونکه من خریدم با طعم قارچ و پنیر بود سوپ بسته ...

نیمه اماده منظورته؟؟

اونا که خیلی خوشمزس

چجوری درست کردی؟

چه مارکی بود؟

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

خیلی که خوشمزست، بخصوص طعم پیتزا و کچاپش، چه مارکی خریدی؟ من همیشه مانا میخرم

نمی‌دونم این که من خوردم افتضاح به تمام معنا 

از مارک سبزان بود همینو داشتن دیگه نمیدونستم همچین میشه 😂

نیمه اماده منظورته؟؟اونا که خیلی خوشمزسچجوری درست کردی؟چه مارکی بود؟

هیچی با رسپی خودش دو لیوان اب و یه لیوان شیر

اره اره واقعا پس واسه من همچین شده؟!سبزان

نمیشناسم مارکش رو

من مانا یا الیت میخرم خوشمزس

نمی‌دونم این که من خوردم افتضاح به تمام معنا از مارک سبزان بود همینو داشتن دیگه نمیدونستم همچین میشه ...

مانا بخر خوشمزست، بعد اخر کاری کره و خامه اضافه کن عالی میشه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
نمیشناسم مارکش رومن مانا یا الیت میخرم خوشمزس

پس حتما این مشکل داشت همین بود تو فروشگاه وگرنه اگه مانا بود اونو میخریدم بیشتر بهش اعتماد دارم