2777
2789
عنوان

لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم

47 بازدید | 9 پست

من مامان بزرگم مریضه بعد خونشونم یه شهر دیگه است بعد  قرار بود که که نوبت دکتر بگیره و بره تهران و چون که کسی نبود که ببرتش مجبورند که بابام ببرتش تهران و مامانمم باید حتماً باهاشون بره چون که حالا بعضی جاها خانوم باید همراهش باشه سر همین قضیه باید بره عمه دارم که دو تا پسر داره و خود عمم خیلی آدم خسته و لشی کلاً و میاد اینجا فقط می‌خوره می‌خوابه هیچ کاری هم نمی‌کنه یعنی دست به سیاه سفیدم نمی‌زنه بعد بچه‌هاشم از اینایین که هر دوتا کثیفن دست به همه جا می‌زنن همه چیو به هم می‌ریزن اصلاً هم مرتب نمی‌کنن بعد من مامانم وسواس داره سر همین قضیه من باید هی حواسم باشه کنار خونه رو به هم نریزند 

بقیشو توی پیام میگم

چند وقت پیشم یه هفته مونده به کنکور من اینا بلند شدن اومدن اینجا چون مامان بزرگم می‌خواست بره دکتر بعد بچه‌هاشو آورد اینجا بعد بابام بهم گفتش که فقط یه ناهار درست کن بعد کار دیگه‌ای نکن گفتم باشه بعد اومد اینجا همه خونه رو به هم ریخت بعد ما تازه مبلامونو خریدیم مبلامونم سفیده متأسفانه بعد مامانم چون که اینا خیلی کثیفن روی مبل‌ها پارچه کشیده بود که مبل‌ها رو کثیف نکنن بعد این گرفت خودش پارچه روی مبلا رو وقتی که مامانم رفت گرفت ورداشت بعد بچه کوچیکش مثلاً بچه کوچیکش که میگم دور و بر ۴ سالشه اومد با دست ربی غذا مرغ بود زد به مبل بعد سر غذام قرار بود که اون غذاشو درست کنه فقط من برنجو درست کنم حتی غذارم درست نکرد رفت بلند شد رفت بیرون بعد ساعت سه و نیم اومد تازه شروع کرده بود کباب ماهیتابه‌ای درست کردن بعد آخرشم اونم بچه‌اش گریه کرد پا شد رفت اصلاً هیچ کاری نکرد همش افتاد گردن من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد حالا من سه شنبه امتحان عربی دارم بعد اینا دارم دوشنبه میان اینجا و قراره که کل دوشنبه رو اینجا بمونن اینا بعد کلاًهمه کاراشون به عهده منه باید تازه ناهارم برای اینا درست کنم چون که این میاد کلاً میره بیرون دور دور اصلاً کاری نمی‌کنه تو خونه هر چی هم به بابام میگم که نیان اینا بابام میگه نه باید بیان شما تنهایی تو خونه نباید تنها بمونید باید اینا بیان خونتون کسی هم متأسفانه اینجا نیستش که من برم پیشش

آخه می‌دونی دفعه قبلم که اومدم خونمون شروع کردن غرغر کردن ظرف‌های ظرفشویی موند بعد من بهش گفتم من دارم میرم درس بخونم کنکور دارم بعد انقدر غر زد هی اینطوری می‌کرد آره ظرفشوییتون بلنده من قدم نمی‌رسه کمرم درد گرفت