2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم ی ختم برداشتم اخراشه حالا بیا از ۲۲ شرو کنیو به خوندنش ۱۵جز من ۱۵جز شما دیگه روزی یه جز بخونیم ...

روزی یه جزء چند ساعت طول میکشه؟ چون من امتحان هم دارم تایم کنکورمه نمیدونم چقدر ازم وقت میگیره که تو یه روز تموم میشه یه جزء.

بعد از کِی شروع کنیم ۲۲ خرداد گفتید؟یکم زودتر نمیشه؟🥲چون حال روحیم خوب نیس برای آرامشم میخوام زودتر شروع کنم

روزی یه جزء چند ساعت طول میکشه؟ چون من امتحان هم دارم تایم کنکورمه نمیدونم چقدر ازم وقت میگیره که تو ...

من روزی یه جز میخوندم پش سر هم میشد ۴۰دقیقع 

حالا عزیزم اشکال نداره شما میتونید روزی ده ص هم بخونید اخه چون خودم از این ختم قرانم مونده ازش هنوز میخوام اینو تموم کنم ک بعدش تون یکیو شرو کنیم عزیز دلم ♥️

من روزی یه جز میخوندم پش سر هم میشد ۴۰دقیقع حالا عزیزم اشکال نداره شما میتونید روزی ده ص هم بخونید ا ...

من میتونم شروع کنم کم کم تا ۲۲ ام ۵ جزء اینا بخونم؟ تا شما هم ۲۲ ام شروع کنید تو ۵ روز فک کتم میتونید ۵ جزء بخونید. بعد دیگه مساوی میشیم اینطوری میشه؟