2777
2789
عنوان

لطفا خواهشا التماسا کمککککک

79 بازدید | 2 پست

هرکی وسیله لطفا بگه یه سوال مهم دارم اگه کسی هم چیزی میدونه بگه

ما یه زمین خریدیم یازده سال پیش و سه طبقه ساختیم (شوهرم برادرش و پدرش اینم بگم تو منطقه ما خونه ها سند نداره همه قولنامه هست حتی زمین اینجا قولنامه بوده و سه طبقه سند نداره و تا دوطبقه مجوز میدن طبقه سوممون مجوز نداره  طبقه سوم ۷۰ متر پایینی ها ۶۰ متره پس نماش جلوتره که جز حریم کوچه به حساب میاد)ما زندگی می‌کردیم با برادر شوهرم طبقه اولم که مستاجربود تا اینکه به اختلاف خوردیم و اون فروخت یه غریبه حالا میدونم مشاعات حقشه و ما نمیتونیم طبقه چهارم بسازیم(اون زمان پولشون به طبقه چهار نرسیده فقط دیوارارو تا نصفه بردن بالا چهار طرفو وسط پشت بامه)حالا این خانوم میگه زمین قولنامه ای بوده بشرطی میزارم بسازی که نصف خونه مال ما بشه یعنی میگه ت قانون گفتن وقتی زمین قولنامه آیه طبقه چهارم نصف میشه بین ما و اونا ماهم نمبخایم همچین کاری کنیم چون هزینه ساخت ما باید بدیم دبگه خیلی ستمه و از طرفی از دم در خونش تا در پشت بامو وسیله گذاشته درحالیکه حق نداره و جمع نمیکنه حالا من با این چیکار کنم هرجور شده میخایم بسازیم یعنی هیچ راهی نیست 

البته اینم بگم موقع خرید اینجا امضا شوهر من لازم بوده حالا میخاد بفروشه یعنی بازم باید امضا شوهر من پای قولنامه بخوره یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.