2777
2789

داستان جاریم رو قبلا براتون تعریف کردم که اهل جادو جنبل بود و توی عروسیم اتفاقی کنار دوستام نشست که هم زبونش بودن و پشت سر من تاجا داشت صحبت کرد و دوستمم که واقعا لنگه نداره توی دنیا 🫶🥲 حتی محتوای صحبت رو نگفت فقط گفت ازش دور بمونم به شدت خطرناک و دوروئه ..

خب؟

من کلا خیلی رک و رسمی رابطمو باهاش قطع کردم اهل حاشیه و کش دادن چیزی نیستم تا حدی که ممکنه احترام میذارم ادمی که سمی بودنش برام قطعی بشه خیلی شیک میذارم کنار درمورد ایشونم همین کارو کردم و ایشون توی این ده سالی که ازدواج کردیم به روش های مختلف با پیغام و پسغام و ... درخواست ایجاد رابطه با تمام اعضای خانواده رو داشته(به دلیل قدرت تخریب بالاش هیچکدوم از خانواده همسرم باهاش ارتباط ندارن ولی انقدر اصرار میکنه دو تا از خواهرای همسرم هی دودل میشن رفت و امد کنن) که خب در خصوص خانواده ما به جایی نرسیده 

حالا امروز صب...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاریم با شوهر خواهر همسرم تماس گرفت و بهش گفت برادر همسرم دچار ایست قلبی شده 🥲🥹

خود من به عنوان کسی که از بچگی ایشونو میشناسم خیلی دلم گرفت چون به شدت ادم خوبی بود ولی بعد از زندگی بااین خانوم کن فیکون شد 🥲

الان توی بیمارستان بستری و توی کماست

من تصمیمم رو گرفتم که باید چیکار کنم

شما اگر بجای من بودید توی این شرایط چیکار میکردید؟ 

لطفا کسانی که اهل جنجال هستن توی این تاپیک شرکت نکنن چون بنده به شدت اهل صلح هستم و اصلا توی شرایط تنش زا تصمیم تنش زاتر نمیگیرم🫶🥲

اینطور که شما ازش دوری می‌کنی جاری تون از بمب هسته ای هم ویرانگرتره

بله یه دورانی کل خانواده همسر منو پوکوند 

مهرو محبتم داشت ولی انقدر اسیب زد که کل مهربونیاشو شست برد🥲

چقدر شبیه زندایی منه مطمئنی مامانم نیستی اخه اونم همینطور اهل دعا و.....؟؟

انقدر زیاد شده اینجور مسائل که ادم همه روشبیه خودش می بینه ان شاالله برای شماهم بخیر پیش بره🫶🥲

من بودم برای عیادت حتما حتما بیمارستان می رفتم

اما خونشون نمی رفتم

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

همسرتون بروند بیمارستان برای عیادت برادرشون. شماهم تشریف ببرید منزل مادرشوهر و از طریق واسطه‌ها (خواهرشوهرها) جویای احوال جاری و همسرش و بچه‌ها بشوید. اگر نیاز به غذا، دارو، یا نگه‌داری از بچه‌ها دارند اعلام آمادگی کنید که کمک می‌دهید.

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را