2777
2789
عنوان

بچه ها دزد دوچرخه منوووو بردد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خراب نیست معمولا نشون نمیدن دردسر نشه برو با اون یکی حرف بزن نگو دوچرخه بگو خیلی چیزامو بردن چون بخا ...

چرا نشون داد ولی کاملا جلوی در خونه خودش بود با یه بخش از حیاطش رو

ابلفضل 400 گرم!!!

بله اومده بود خونه به پدرم گفته بود برو کارت بیاربعد دنبال پدرم رفته بود هولش داده بود طلاهارو برداشته بوود رفته بود نمی دونم کی بهش آمارداده بود فامیل نبوده شکشون به یه زنه رفته که میومد گاهی خونه مادرم برای سرویس بهداشتی اونجا مغازه دارن ولی خوب چطوری ثابت میکردن 

چرا نشون داد ولی کاملا جلوی در خونه خودش بود با یه بخش از حیاطش رو

چ بد شد 

خونه ماه چهار تا دوربین داره مغازه همسایه رو اتیش زدنو یکی دوربینا دقیقا رو اون بود دزدو پیدا کردن گرفتنش متاسفانه با پلیس همدستی کردن یکی این وسط اشناشون در اومد اون یکیم کلی پولدار بود با این که حتی خطشونم ردیابی کردن تو اون لحظه همونجا بودن ولی گفتن اینا نیستن اینا نکردن🫥 

بابای پسره هم پولدار بود  اومد به همسایمون پول داد از اونورم دهن اینو بست 

💚

سال ۷۷یه جاروبرقی سامسونگ گرفتم ۱۰۷میلیون گذاشتم انباری عید بیارم کاربیندازم صبح دیدم شیشه انباری شکسته برده یکی از همسایه هامون جنت آباد بودیم اون موقع کلی جهیزیه برای دخترش خریده بود روزجهازبرون رفته بودن دیده بودن تمام کارتون ها خالیه پدره سکته کرد