2777
2789
عنوان

مادر شوهرم در مورد زایمان میگفت

249 بازدید | 27 پست

میگفت هیچ وقت دوست ندارم دخترمو با عروسم طبیعی زایمان کنن چون خودم بچه هامو طبیعی اوردم خیلی اذیت شدم بدم اسیب دید باز شد گفت غریبه نیستی بچمی

بعد برگشت گفت دوست ندارم زن در برار مرد کم بیاره  اخرشم ی طوری گفت هر چند مردا همشون همینطوریش بیشعور هستن ی لحضه فکر کردم ودر شوهرم بهش خیانت کرده بوده. یکمی هم از حرفاش خجالت کشیدم😅

حقیقت تلخی ک چشیده رو گفته 

ولی درمورد همه صدق نمیکنه 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زایمان طبیعی برای کسایی که آناتومی بدنشون مناسبش نیست وحشتناکه

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

والا دکترا به من گفتن راحت طبیعی زایمان میکنم اما میخوام سزارین انجام بدم از همون چیزی که مادرشوهرت گفت به شدت میترسم چون اون چیز اگه شوهرت بگه که فلانه باعث میشه که اعتماد به نفس یک خانم بیاد پایین

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
والا دکترا به من گفتن راحت طبیعی زایمان میکنم اما میخوام سزارین انجام بدم از همون چیزی که مادرشوهرت ...

نمیدونم حرفش در مورد همه درسته یا نه. یکمی میگم شاید بدن با بدن فرق کنه

پس چرا میگفت بدن باز میشه مثل قبلش تویشه درسته این؟ی دونه بچه طبیعی بودی؟

باور نکن که مثل روز اول میشه چون یک بچه ازش میاد بیرون اونا اندازه جایی که پاره کردن بخیه میزنن بقیش از داخل باز میمونه مخصوصا بچه دوم و سوم که خیلی میگن وحشتناک تر میشه

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من