2777
2789

تازه دوماهه حاملم 

حالم بده خیلی میخورم اما باز گشنمه نمیدونم دیگه چیکار کنم  اصلا چی بخورم سر درگم شدم با این حس گشنگی کاذب

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مولتی ویتامین مصرف میکنی؟

قرص  ویتامین دی بعد ناهار میخورم 

فولیک اسید عصر 

و ی نوع مکمل آهن هست اونم شب بعد غذا 

چرا عزیز ب اینا ربطی داره؟ 

چون  چ قرص بخورم چ نخورم اینجوریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

عزیزم بمیرم طبیعیه حامله هستی

دورتبگردم خدا نکنه 

خدا کنه برام دعا کن بچم سالم بیاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من اینطوری بودم...همش ویفر شیرکاکائو میخوردم...

الان بچت دنیا اومده سالمه؟ 

تو رو خدا برام دعا کنن این بچم چیزیش نشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قرص ویتامین دی بعد ناهار میخورم فولیک اسید عصر و ی نوع مکمل آهن هست اونم شب بعد غذا چرا عزیز ب اینا ...

عزیزم بهت توصیه میکنم دکتر محمدپور رو فالو کنی ویتامین دی رو اصلا توصیه نمیکنن یدونه مکمل هست به اسم پرگناکر یک روز در میان میتونی بخوری یدونه هم قرص اولترا منیزیوم بگیر هر شب یدونه بخور

الان بچت دنیا اومده سالمه؟ تو رو خدا برام دعا کنن این بچم چیزیش نشه

آره‌.عزیزم.

شما یکاری کن.جای یه بشقاب پر تو نهار...اونو تبدیل کن.به چندتا پیشدستی....یک ساعت به یکساعت بخور.هم سیر میشی.هم چاق نمیشی.

انشالله سالم بقلش میکنی💚

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
آره‌.عزیزم.شما یکاری کن.جای یه بشقاب پر تو نهار...اونو تبدیل کن.به چندتا پیشدستی....یک ساعت به یکساع ...

باشه عزیزم همینکارو میکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40