2777
2789
عنوان

بچه ها این کاربر روانیه

2497 بازدید | 88 پست

میشه نی نی یار رو برام تگ کنین 

کاربر افسانه۱۲۳۴۵۶

ظاهرا منو با ی کاربر دیگ اشتباه گرفته 

و ول کن هم نیست

کافیه یکی از تاپیکامو باز بزارم میاد مزخرف مینویسه 

هرچی بش میگم احمق من شصت سالم نیست 

همه اینجا میدونن بین بیست تا سی سال 

هستم 

اصرار داره ک من کاربر۱۷۶ یا ی همچین چیزی هستم

میره تو تاپیکا قبلیم شر و ور مینویسه

همون روز اول بش گفتم بیا تماس تصویری بگیریم تا ضایعت کنم هیچ اهمیتی ب حرفم نداد 

بنظرتون اون کاربره از پشت گوشی چ بلایی سراین خانم اورده ک این الان داره عقده هاش از اون کاربر رو روی من خالی میکنه؟

الان چندتا از پیاماش رو میزارم 

خودتون هم میتونید برید تو تاپیکام ببینید

اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه  خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم   

واقعا روانیه؟

اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه  خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسانه۱۲۳۴۵۶
تعداد پست: 43

از اونجایی که مادر نداشتی و در دوران متاهلی مورد آزار و اذیت قرار گرفتی، برای برآورده شدن این حاجتت از طرف اقوام ل ر، حمد میخونم 🤲

این بالایی رو تازه تو تاپیکم خوراکیم نوشت

چرا به نی نی یار نمیگی؟

هرچی گرارش میزنم هیچی ب هیچی