2777
2789
عنوان

اونایی که اهل تهرانن و همه جای تهرانو میشناسن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 22 پست
ننمیدونم والا من مبلام رو دقیقا از همون تولیدی تو دلاوران دیدم ما خریدیم 80 اونا داشتن 110 میدادنمن ...

من واسه جهیزیه ام هر دوتا جا رو رفتم

بعد دیدم مبل ارزون خیلی زیاده تو دلاوران

ولی همش بد دوخت و بیخود

یافت آباد گرون تر میداد ولی ظریف و خوب

بعد جالبه حتی گرونای دلاورانم مفت نمیرزیدن

به شدت جنس چوب و پارچه بد بود

دلاوران فقط به درد کمد خریدن میخوره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
من واسه جهیزیه ام هر دوتا جا رو رفتمبعد دیدم مبل ارزون خیلی زیاده تو دلاورانولی همش بد دوخت و بیخودی ...

البته اینم بگم

اگه بخواین مبلای پاساژای خوب یافت آبادو با دلاوران مقایسه کنین مال یافت آباد گرون ترن

اما مبلای گاراژای یافت آباد از مبلای مغازه های دلاوران ارزون ترن

ولی دلاوران از نظر جنس افتضاحه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه جهیزیه ام هر دوتا جا رو رفتمبعد دیدم مبل ارزون خیلی زیاده تو دلاورانولی همش بد دوخت و بیخودی ...

عا نمیدونم والا منم دلاوران رو خیلی نگشتم

من از یکی از پاساژ های یافت اباد خریدم اسم پاساژ فکرکنم شقایق بود یادم نیست اسم مغازه پاندو بود مبل های تدی داشت 

ولی یبار داشتم میکشتم سمت دلاوران دقیقا مشابه مبلمو دیدم گرون تر گفت 

خیلی تو دلاوران واسه خرید مبل وقت نذاشتم مستقیم همون رفتم یافت اباد پاساژ هاشو گشتم و خرید کردم تنوع یافت اباد خیلی زیاده 

دیگه پسندیدم وقت نرسید برم گاراژ و اینارو ببینم

برو کاسپین از فروشگاه سین تاش بخر عالی و فوق العاد

قیمتشون چقدره 

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

عا نمیدونم والا منم دلاوران رو خیلی نگشتممن از یکی از پاساژ های یافت اباد خریدم اسم پاساژ فکرکنم شقا ...

چند خریدی 

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

عا نمیدونم والا منم دلاوران رو خیلی نگشتممن از یکی از پاساژ های یافت اباد خریدم اسم پاساژ فکرکنم شقا ...

بهتر که ندیدی

همون پاساژ فقط

منم فکر کنم مبلامو از کاسپین خریدم

حالا منم خیلی خونوادم گولم میزدن که برو از دلاوران بخر حالا که اومدی کمد و... بخری

بعد جالبه تو یکی از کمد فروشیای دلاوران فروشنده اش بهم گف همینجا مبل بخرین،اینجا عالیه،مال یافت آباد ببخشید در دهاتیه و ارزونه،همین جا جهیزیه بخر و.‌.

بعد من باور نکردم

اصلا هم خوشم از سبک مبلاش نیومد

فرداش با همسرم رفتم پاساژای یافت آباد،دیدم اصلا قابل مقایسه با دلاوران نیست‌.هم تنوع بالا،هم جنس خوب،هم فروشنده های بهتر و مشتری مدار.