2777
2789

دوستم تو سی و چند سالگی برا بار چندم  شکست عشقی خورده 

واقعا وقتی تو رابطه هستن خودشون نمیدونن کجای رابطه هستن یا خودشونو گول میزنن؟  

بنظرم گاهی کاملا واضحه کجای زندگی طرف مقابلی 

ولی نمیخوای به خودت اعتراف کنی، یا وابسته شدی  

یا اینکه واقعا فکر مبکنن طرف مقابل عاشقه و یهو جا میخورن از رفتنش ؟! 

من چرا همش حس میکنم آدم خودش تو رابطه باید بفهمه طرف مقابل چقدر دوستش داره  و کجای رابطست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا بنظر منم آدم شاید اول ذات طرفو نفهمه ولی بعدش صد در صد متوجه میشه ولی وابستگیشون زیاد میشه و این باعث میشه خودشونو بزنن به ندیدن و هر طور شده بخوانم با اون آدم بمونن

اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر 

خب تو عاقلی

نه منم عاقل نیستم 

ولی میدونم آدم تو رابطه عاشق و وابسته میشه برا همین میمونه 

ولی خودش ته دلش باید بدونه چقدر برا طرف ارزش داره و رو راست باشه با خودش که من بخاطر وابستگی خودم تو این رابطم نه عشق طرف مقابل 

بخاطر همین چیز است ک تا ۳۵ سالگی تو رابطه نرفتم 

دمم گرم 😎😅😅😅🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

دقیقا بنظر منم آدم شاید اول ذات طرفو نفهمه ولی بعدش صد در صد متوجه میشه ولی وابستگیشون زیاد میشه و ا ...

اره دقیقا 

بخاطر وابستگیه در حالیکه خودشونم میدونن کجای رابطه ‌ایستادن 

وضیعت جامعه نگاه بندازین گند دارن میزنن محیط ها شده ناسالم اعتماد شده صفر میدونین چرا چون از راهنمایی و دبیرستان بفکر ارتباط با جنس مخالف شدن ودانشجو شدن بفکر ازدواج !پوچ هست هدف قرار بده ارتباط باجنس مخالف آسیب میزنه و دور میشن از اهداف ها وفرصت پیشرفت ها از دست میدن به علم آگاهی بیان دیگه جامعه شده محیط وجامعه ناسالم سراین هیجان احساس هوس ها بفهمن دیگه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

پسرا فیلم بازی میکنن وقتی از دختره سیر شدن ولش میکنن میرن سراغ یکی جدیدتر فقط پسری دوست داره که بیاد ...

خوب آدم فرق فیلم بازی کردن و عشق واقعی رو تو رابطه نمیفهمه ؟! 

من کلا یکبار عاشق شدیم  و زود ازدواج کردم تجربم کمه 😁

باریک 😄

بخدا مجردم هستم درسته فشارهست تنهایی هست 

ولی این راه رو نرفتم ک باهام بازی بشه شب گریه کنم و هزار بدبختی دیگه

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅