۳۳۰میلیون وام ازدواج منه بعد ۵۰تومنشو میذاریم کنار برای خرید برای همسرم وکارای دیگه، میمونه ۲۸۰تومن ۸۰تومن برای وسایل چوبی میذاریم کنار میخوام از یه تولیدی تو تهران بخریم بعد با اون ۲۰۰تومن میشه بقیه وسایل رو از تهران میخریم تازه باید پارچه برا رخت و لحاف ها بخریم و پشم یکمی مامانم چند تا میخواد بالشت درست کنه
این مبلغ خیلی کمه خودمونم نمیتونیم پول بزاریم روش و نمیشه هم از کسی قرض گرفت چون وضعیت همه خرابه🫠💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خانمِ اقای مهندس 💍سنجاب کوجولو مامان امیدوارم به زودی سالم بیایی به آغوش من و بابایی🥲باعث سربلندی بابا وبابایی بشی🫧 عزیزم از خدا میخام برات بهترین پدر مادر بشیم لیاقت بودنت رو داشته باشیم🥺 همسر عزیزم تمام سختی هایی که دارم میکشم برای اینکه تو رو به تمام چیزی ک لیاقتشو داری برسونم مرد من👩🏻❤️👨🏻ما باهم به همه چیز میرسیم چون خدا با ما هست 💍خدای عزیزم من عاشقم و میدونم به تمام جیز های درون ذهنم میرسم چون بهت ایمان دارم 🦋🪵 ما سه تا یک تیمیم بدون هم یتیمیم🌝😁
اینجا تاپیک زدی خواهر ،مگه نمیدونی اینجا هنه یا میلیاردرن جهیزیه میلیاردی یمخرن یا اینکه خون به جیگر پدر و مادر میکنن تا جلو دوست و اشنا کم نیارن ،ولی اگه واقعیتش رو بخوای ،اینه که میشه خرید کنی مشروط بر اینکه چندتا قلم هم بر عهده داماد باشه مثل یخچال و تلوزیون و فرش
گلم خیابان سجاد جنوبی، یه کوچه هایی هست که مردم پارکینگ خونشون و تولیدی کردن، وسایل چوبی خیلی قیمت مناسب هست
🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉