2777
2789
عنوان

با این مبلغ میشه جهیزیه خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 73 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وسایل چوبی مبل ومیز غذاخوری تخت دیگه شاید با ۸۰ هم نتونه بگیره

گفتم که میخوایم بریم از تولیدی بگیریم یعنی نمیتونیم با اون پول هم از تولیدی بگیریم🥲

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

پس اگه میخره کافیه ولی مارک نمیتونی بخری

دقیقا الان یخچال الجی بالا ۲۵۰ تومنه

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏

دقیقا الان یخچال الجی بالا ۲۵۰ تومنه

۱۵۰

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏

بنظرم داماد ماشین ظرفشویی نخره بجاش فرگاز بخره

اینجوری دیگ فقط تی وی میمونه تیکه بزرگ 

خریدتان راحتتره

باید وسایل ضروری رو بخری و بشقاب و قابلمه و اینا ب اندازه و خوب برداری

پس خوبه میشه با ۲۰۰ تومن میشه خیلی چیزا رو خرید میگم اول چیز های ضروری خودتم پس انداز نداری ؟

وای  نه ولی میخوام پس انداز کنم کم کم🥲💔

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

تولیدی چوب تو تهران مرتضی گرد هست نعمت آباد هم هست .بازار مبل دلاوران .چهار دونگه هم ی سر بزن 

یافت آباد که گرونه 

بعد ببین تیکه های برقی کوچیک رو تعداد کم بگیر .مثلا چرخ گوشت اگر استفاده نداری نگیر .ی غذا ساز مارک خیلی خوب بگیر برای همه کارات استفاده کن .اتو ساده بردار .چای ساز میگل ایرانی بردار .

سرویس چینی نخر،ارکوپال سه دست ایرانی بردار 

سرویس کریستال هم بذار اون آخرا اگر پولی موند چون حداقل ۱۵ تومن میشه اگر چینی بخری 

این تولیدی توشهرک ولیعصر تهرانه خیلی قیمتاشون منصفانه هست 09120314972

تهران شهرک ولیعصر خ مفتح شمالی میدان مفتح نبش کوچه امام حسین داخل کارواش صمدی

نیم ساعت قبل اومدن هماهنگ کنید

ساعت کاری همه روزه حتی تعطیلات

۱۰ صبح تا ۷/۵ عصر

البته من مبلای جهازمو تازه خریدم ولی ازینجانه.

چون خیلی حساسم و نگران بودم دلخواهم نشه رفتم چهاردانگه مبل دلخواهمو از کف نمایشگاه برداشتم اوردم که سفارش ندم.

این تولیدی نمایشگاه نداره که اماده ببینی ولی کارشون خوبه و میتونی بری کارگاهشونوببینی یه سری اماده و برای ارسال هم دارن که سفارشای بقیه هست و میتونی بعنوان نمونه ببینی سبک کارشون هم راحتی و فرانسویه که اابته فرانسوی تولیدیاهم گرونه .

همون راحتی بخر .مطمئنن  

فقط ریپلای های تاپیکی که خودم زدمو میخونم🥰وگرنه هیچگونه اعلاناتی چک نمیشود 😁 حرف حق میزنم و میرم تاپیک بعدی                                  و خدا خواست که از دست تو درمان برسد ❤️🌷💍🔐

اسی وسایل بزرگ تو چیا میخای بخری؟ منم نامزدی ام بگو

وسایل چوبی برقی اجاق گاز