2777
2789
عنوان

خانمای متاهل لطفا نظر بدین

91 بازدید | 11 پست

من کار میکنم چند ساله ولی خب جلو شوهرم همیشه وانمود کردم کم میارم و ندارم . چند وقت پیش یه گوشواره خاص دیدیم هر دومان خیلی دلم رفت براش الان دوست دارم بگیرم اون گوشواره رو اگه بگیرم می‌دونه دروغ گفتم و مطمن میشه پس اندازی دارم برای خودم و مخفی میکنم و اگه بگیرم و نندازم رو دلم میمونه . نمیتونمم بگم بدل همونه چون همه خواهراش هرچی طلا دارن پیش شوهراشون گفتن بدله و شوهر منم در جریان این مخفی کاری هست و خیلی زود رو میشه اگه اینو بگم . شما بگید بیخیال بشم کلا. یه مدل گوشواره هست که چیزی نیست بگم نمیتونه تشخیص بده 

بگو وام میخوام بگیریم یا مقداری پول دوستم یا خواهرم پیشمه اجازه گرفتم اینو بخرم بعد بذارم سر جاش

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخر بزار کنار بعد بگو وام خونگی نوشتم چند ماه بعد بگو برنده شدم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

من میگم صادق و روراست باش با شوهرتبگو دوس دارم پس انداز کنم پولامو🫠

ظرفیتشو نداره دیگه هرجا برم بهم پولی نمی‌ده میگه خودش داره .درحالیکه درآمدم اونقدری نیست