2777
2789
عنوان

خیلی زندگی برام سخت و سنگین شده

110 بازدید | 6 پست

چند ماهه که دیگه طعم خوشی رو نچشیدم. زندگیم پر از گرفتاری شده. چند ماه پیش که همه چیز خوب و عالی بود از محل کارم به امید یک شرایط کاری بهتر استعفا دادم. وارد محیط کاری جدید شدم ولی متاسفانه اونجور که انتظار داشتم پیش نرفت. برگشتم محل کار قبلیم ولی تو یک بخش دیگه گفتن باید وایسی. هر چی دست و پا زدم خواهش و التماس کردم حتی پارتی جور کردم ولی قبول نکردن تو بخش قبلی که بودم کار کنم. بخش جدیدم رو اصلا دوست ندارم و خیلی مشکلات دارم. از طرفی از خانواده دور هستم و مجردی زندگی میکنم و همه ی بار و مسئولیت های خونه رو دوشم هست‌. خیلی داغونم. احساس میکنم دیگه هیچ وقت قرار نیست طعم خوشی رو بچشم. زندگی خیلی داره برام سخت میگذره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چند وقته دیگه نمیخونم

انرژی منفی ات بالاست تا از طریق چاکراها دفع نشه فقط انرژی منفی رو جذب میکنی نمازهات رو بخوون 

سجده و رکوع هات رو طولانی کن انرژی منفی ات دفع بشه...

اگه ناخن کاشتی ریمو کن که یکی از چاکراهای انرژی ناخن ها هستند 

❤❤❤