2777
2789

ولی لطفا قبل از بد و بیراه گفتن به عروس اینو هم در نظر بگیرید اینکه برادر و زن برادر عروسی نگرفتند تقصیر خودشونه یا نه. اینکه هنوز نمی تونند برن توی خونه خودشون با هم باشند تقصیر خودشونه یا نه.

همسر من قبل از عقد تمام سرمایه ش رو داده بود پدرش و پدرش ملکی خرید و سند رو به اسم خودش زد. شوهرم تا چند سال داشت قسطهای وام پدرش رو می داد. چند سال عقد بودیم تا تونست عروسی بگیره. شهر دیگه ای بودیم و دو سه ماه یکبار می رفتیم خونه شون. با اینحال به هم اشاره می کردند که برای غذا تعارف نکنید بمونند. می خوام بگم گاهی همه قصه رو نمی دونیم و قضاوت می کنیم.😞

منم می دونم زنی که خرج داره ارج داره...ولی شوهرم اختلال خودشیفته داره.

شرایط هر چی باشه اویزون بودن را ه حل نیست فقط خودشو ادم سبک میکنه تهش یه سال سختیه اخرش بالاخره میرن ...

پستت رو پاک کن می خوام تامیک رو حذف کنم

منم می دونم زنی که خرج داره ارج داره...ولی شوهرم اختلال خودشیفته داره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.