2777
2789

این سری دوره م ۴۱ روزه بود . از روز چندم دوره کیت استفاده کنم؟ به نظرتون با دوره ۴۱ روزه امیدی به تحمک گذاری هس؟

خدا صدای قلب های شکسته را می شنود🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیت از همین یازدهم شروع کن ب گذاشتن تا پانزده شانزده ...هروقت دوتا شد فک کنم ۲۴ ال ۳۶ ساعت بعد تخمک گزاری داری...اگر تو ابن مدت دو تا خط نشد یا تخمک گزاریت دیر انجام میشه یا اینکه اصلا نداری چ باید ب متخصص مراجعه کنی 

عزیزم امروز بزن دیدی منفی شد بزار فردا بزن تا اینکه مثبت بشه دیدی مثبت شد دیگه هرروز بزن تا خط دوم ...

باشه چون دوره م طولانی بود واقعا موندم چن روز بزنم آخه ممکنه تا ۲۱ یا ۲۲ دوره مثبت نشه ینی تا اون موقع هر روز بزنم؟

کیت از همین یازدهم شروع کن ب گذاشتن تا پانزده شانزده ...هروقت دوتا شد فک کنم ۲۴ ال ۳۶ ساعت بعد تخمک ...

عزمزمه آخه دوره م این سری ۴۲ روز بود

باشه چون دوره م طولانی بود واقعا موندم چن روز بزنم آخه ممکنه تا ۲۱ یا ۲۲ دوره مثبت نشه ینی تا اون مو ...

اره عزیزم یهو میبینی  تخمک‌گذاریت شروع شده تو اگه  ۳۵زوره باشه از روز ۱۶ میت بزن یهو دیدی مثبت شد