2777
2789
این مزخرفات نبینید که اسم عشق و دوست داشتن رو به گند کشیدن

من تصمیم گرفتم دیگه نبینم 

چون حرفاشون با عملشون بکی نیست 

همین خانوم صالحی چقدر مخالف زن ستیزی و موافق ازادی زنان بود توی ایران چرا پس وقتی توی برنامش دست روی یه زن بلند شده اجازه داده اصلا پخش بشه اون سکانس؟

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تصمیم گرفتم دیگه نبینم چون حرفاشون با عملشون بکی نیست همین خانوم صالحی چقدر مخالف زن ستیزی و مواف ...

اینا فقط فکر درآمدن .تون داشت اونجا به گدایی می افتاد حتی میخواست برگرده مجبور شد قبولکنه اجراشو 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
امیدوارم همینطوری باشه که تو میگی

من طرف کسی نیستم ولی خب بعضیا هم دیگه الکی بزرگش میکنن اگه دقت کنی بهش گفت پاشو و مشخصه میخواست بزنه به شونش ولی همون لحظه ترانه هم یکم سرشو میاره پایین واسه همین اتفاقی میشه 

چی لب گرفتن دیدی فیلمو

بابا نمیفهمم چی میگی اخه گفتی قسمت نمیدونم چند عشق ابدی مثل فیلم ۳۶۵ روز بود؟

اگه منظورت این بود گفتم نه در حد فیلم ۳۶۵ روز نبود که، توی این قسمت که گفتی لب گرفتن نهایت دیگه چیزی نبوده توش

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

بابا نمیفهمم چی میگی اخه گفتی قسمت نمیدونم چند عشق ابدی مثل فیلم ۳۶۵ روز بود؟اگه منظورت این بود گفتم ...

نهههه

کلا ی چی دیگه گفتم فیلمه 365 سه قسمتشو دیدم بعد امروز یکی تاپیک زد گفت قسمت چهارش اومده دیدم شلوغه گفتم اینجا بپرسم از بچه ها 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ.. متاهلم 

کامتای پست یوتیوبشو دیدی؟🫠🫠نصف کامنتا دخترا بودن که گفته بودن وا دستش نخورد که ولس اگه هم میخورد ح ...

ندیده بودم هر چقدر هم ترانه رومخ باشه و آدم رو عصبی کنه ولی رو مخ تر از اون اینه که سیاوش دست روی یک زن بلند کنه

من هنوزم امیدوارم حتی اگه به صورتش خورده عمدی نخورده باشه

حالا دیروز اون دکتر قلابیه با سیاوش یک لایو گذاشته بودن از ترس برای توجیه رفتار هلی کیفیتشون با اون دختر

میگفتن لباس های باز می‌پوشید ک با فرهنگ ایرانی همخونی نداره !! اصلا حرف های چرت و بی سر و ته در حالی ک لباس های نگار و پیکسل خیلی خیلی بدتر از ترانه بود 

چرا بعضیا میگن به صورتش زد؟من دیدم اون تیکه رو تو اینستا فقط به کتش زد که 😐😐حالا درسته به کت زدن ه ...

ویدیوی کامل رو ندیدی،اره به کتش هم زد

دستش نزدیک صورتش شد یا به صورتش برخورد کرد هنوز ویدیو کامل پخش نشده برای همین نمی‌دونم دقیقا زده یا یک برخورد آروم بوده یا از کنار صورت ترانه رد شد