2777
2789
ولی بنظر من ترانه خیییلییییی تو مخه یعنی هرچقدرم آدم آروم باشی ترانه دیونه میکنه

دقیقااا قد و رو مخ و بی شخصیت

ببین فحش انپنانی نمیده ولی بی تربیته 

هی بچها میگن نیا وسط حرف به هیچ جاش نیست 

خب معلومه ک عصبی میشن

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیاوش عاشق طنازه فکر میکنم ترانه بی احترامی بزرگی به طناز کر د سیاوشم پشت طناز در اومد نتونست خودشو ...

اخه عشق اونم توی این برنامه مزخرف؟🤣نهایت اسمشو چاپلوسی بذاریم 

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

کامتای پست یوتیوبشو دیدی؟🫠🫠نصف کامنتا دخترا بودن که گفته بودن وا دستش نخورد که ولس اگه هم میخورد ح ...

والا منم باهاشون موافقم 

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

اره از:لحاظ سن و وفاداری و همه چیز این دوتا با هم اوکی ترن

دقیقا

الانم ویدیو میزاره طناز باهاش تو اینستا و یوتیوب 

کسی که با کتک خوردن زن موافقه توی فضای مجازی خودش تو سری خوره

ببین فقط با نگاه زن بودن بهش نگاه نکن 

من حرفم اینه بالاخره هر ادمی ی صبری داره 

حتی خودع طناز هم داشت سمتش حمله میکرد با اینکه هم جنسشه! 

هیچکی باهاش کنار نمیاد چون شخصیتش واقعا مزخرفه 

من حق و به سیاوش و طناز میدم

حتی ماهرخ هم باهاش مشکل داره

این دختر واقعا رو مخه 

حقش بود

کامتای پست یوتیوبشو دیدی؟🫠🫠نصف کامنتا دخترا بودن که گفته بودن وا دستش نخورد که ولس اگه هم میخورد ح ...

چون ترانه  خیلی بی شخصیت و عقده ای هس 

دیدی چطور هی میگف دو هزاری ان یا پولشو و باباشو به رخ شون می‌کشید 

و حتی  موقع حرف زدنش حرف کسی رو گوش نمیده مهبد که مثلد دوسش داره میگه آروم باش حرف نزن  باز گوش نمیده 

واقعا من که خیلیی بدم میاد ازش 

چون ترانه خیلی بی شخصیت و عقده ای هس دیدی چطور هی میگف دو هزاری ان یا پولشو و باباشو به رخ شون می‌ک ...

دقیقااااا 

این مزخرفات نبینید که اسم عشق و دوست داشتن رو به گند کشیدن 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
ببین فقط با نگاه زن بودن بهش نگاه نکن من حرفم اینه بالاخره هر ادمی ی صبری داره حتی خودع طناز هم داشت ...

بنظرم الکی انقدر گرفتن روش از بیکاری 

تا وقتی نگار پارتنر داشت همش میگزفتن رو نگار که بالاخره رابطشو خراب کردن اروم گرفتن الان دیگه تمرکزشون رو نکار کمتر شده و همینکه دیدن ترانه رفت با مهبد دوباره شروع کردن شور یه چیزو درمیارن دیگه ۵قسمته دیگه گرفتن رو ی چیزی تموم نمیکنن بابا بکشین بیرون دیگه همش میخوان رابطه هارو خراب کنن الان به طماز و شاهین و سیاوش چه ربطی داره اصلا ترانه با مهبد فیلم بازی کنه یا نکنه؟ اینا صرفا قصدشون بهم زدن رابطه بقیس دیدی چجوری طناز مینشست فرشادو شست و شو مغزی میداد که بالاخره کات کرد بعد  میگفتن ما نگران فرشادیم گناه داره و فلان در صودتی که همینا خودشون فرشادو حذف کردن این قسمت میگفتن باید مهبدو اگاه کنیم😑🤣 حالا یکی میخواد خودشونو اگاه کنه 

ماهرخم که کلا فازش مشخص نیس علی بهش گفت مثل لوستری و دعواشون شد باهم اونوقت اومد علی رو سیو کرد از همین حرکتش میشه به نرمال نبودنش پی برد

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

بنظرم الکی انقدر گرفتن روش از بیکاری تا وقتی نگار پارتنر داشت همش میگزفتن رو نگار که بالاخره رابطشو ...

نگار ک با همه ی دور لاس میزد بچها بی راه نمیگفتن

ترانه هم فکر کنم سومین لب و گرفته ۵ قسمته اومده 😐😂 هوله دیگه 

البته رفیق نگار بهتر از این نمیشه

اینکه بقیه دارن میگیرن رو یکی بخاطرع اینه ک باید برنامه پیش بره 

وگرنه چیزی واسه ارائه نداشتن ک 

چون ترانه خیلی بی شخصیت و عقده ای هس دیدی چطور هی میگف دو هزاری ان یا پولشو و باباشو به رخ شون می‌ک ...

اقا ترانه هرچیم باشه کسی حق نداره به خودش اجازه بده دست رو ینفر دیگه بلند کنه حالا دعوای ۲تادختر بود یچیزی ولی مردی که زورش رو نمیشه با زن مقایسه کرد غلط میکنه اصلا دستش به زن بخوره 

پرستو صالحی که خیلی موافق زن زندگی ازادی بود و این مدت بازیگرا به این برنامه هیت دادن گفت شما وقتی جوونامون سر دوره اعتراضات پر پر شدن کاری نکردین ،الان حداقل انتظاری که ازش میره اینه که به خاطر حمایت از همین جنبش ازادی و جلوگیری از زن ستیزی، سیاوشو حذف کنه

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋