خیلی ناراحتم . شوهرم اصلا بهم پول نمیده خرید خونه هم با خودشه ماهی ۱ تومن فقط میزنه ب کارتم . همین ۱ تومنو اخه من چیکار کنم. من خودم مجرد بودم سرکار میرفتم اما الان اصلا نمیزاره من برم حتی حرفشم بزنم دعوامون میشه. ی وقتایی ب زور کارتشو میگیرم برای خونه سبزی کوکویی چیزی برای نهار بخرم اونم هی میگ خرج نکنی خرج نکنی زود پس بده فلان. بخدا خسته شدم دلم میخواد برم باشگاه اما میگه نه بشین خونه. حالا خودش میخواد بره باشگاه . میخوام برم کلاس زبان میگه بری ک چی بشه. فقط عید ب عید درست و حسابی برام لباس میخره مانتو. و شلوار خوب اونم فقط برای آبروی خودش نه برای دل من. برای اینک ب تیپ اون بیام
ازین میسوزم ک واسه خودش خرج میکنه اما ب من ک میرسه دلش نمیاد ب من ارزش نمیده
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
با این خصلت مرد کنار اومدن واقعا زجرکشی داره ،دنیا پول نده ولی خصلت خسیسی نداشته باشه
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
اگر از پدرت حساب میبره موصوع رو بهش بگو تا پشتت دربیاد و برگردی سرکار قبلیت. شما ک دارین سر پول بحث میکنین و دعوا حالا برگرد سرکارت مثلا میخاد چیکار کنه فوقش دوهفته غر و بحث باشه
عه جدی؟ پس این زنای دیگه ک ی سره تو ارایشگاهن مانیکور و پدیکور و رنگ مو ازونورم میرن لیزر اینهمه ب خودشون میزسن پول از کجا میارن. من ۲۵ سالمه همش بچه هم ندارم شوهرمم درآمدش خوبه چرا باید صبح تا شب بشینم توخونه تفریح و بیرون هم نمیریم