2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 39 پست
میخره همه چیز گوشت مرغ برنج روغن سیب زمینی پیاز گوجه ولی مثلا یهو من تصمیم میگیرم شام لازانیا بزارم ...

حق داری

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر مادرش هیچوقت طزف منو نمیگیرن پدر مادر منم حرفی بزنن لج میکنه دیگ منو نمیبره اونچاتا خونه ی مامان ...

عزیزم پس به اسیری گرفتت...قبل ازدواج در مورد این چیزا صحبت نکردین پس در مورد چی صحبت کردین !!!

عزیزم قبل ازدواج نامزدی نداشتی با این آقا؟

چرا اتفاقا داشتم جتی باهم دوست هم بودیم تو دوران نامزدی هم هیچب برام نمیخرید اصلا دوست بودیم میرفتم بیرون باهاش دهن خشک میرفتم دهن خشک میومدیم بیشتر وقتا. اصلا خرج نمیکرد.  با این همه ساده بودم خیلی ساده بودم پی عشق و عاشقی بودم  سر عقد چهار سال پیش زیر لفظی ب من ۱۵۰ تومن پول داد مامانش ی دستبند طلا خیلی نازک اصلا بچگونه بود انگار خریده بود. اگه عقل الان و داشتم نمیکردم اینکارو... نامزد بودیم دو سال یکبار ی بیرون نرفتیم فقط   ی هفته خونشون میموندم ی هفته هم خونه خودمون. مفت مفت زنش شدم  از ظاهر هم خوبم چیزی کم ندارم. خودم کردم ک لعنت بر خودم باد

عزیزم پس به اسیری گرفتت...قبل ازدواج در مورد این چیزا صحبت نکردین پس در مورد چی صحبت کردین !!!

عزیزم خیلی ساده بودم خیلی . اصلا عقلم به این چیزا نمیرسید.فقط پی عشق و عاشقی بودم رویایی فکر میکردم...

عزیزم خیلی ساده بودم خیلی . اصلا عقلم به این چیزا نمیرسید.فقط پی عشق و عاشقی بودم رویایی فکر میکردم. ...

الهیییییی .امیدوارم مسیلت حل بشه ...سنت کمه .حواست باشه اصلا بچه نیاری فعلا ...