2777
2789
عنوان

حس من به بچه دومم

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 91 پست
ناخواسته بوده؟ معمولا ناخواسته باشه حس اینجوریه.دنیا بیاد عاشقش میشی

ن کاملا خود خواسته بود ولی خیلی بلا سرم اومد تو این چند ماه اصلا خودمم نمی‌دونم چیکار. میکنم 

خصوصا که تو این هفت ماه کلا بینیم کیپ شده و آبریزش شدید دارم از چشم و بینی طوری که روزی ی بسته دستمال کاغذی تموم میکنم 

عطسه های فراوان حس چشایی و بویایی هم کاملا از دست دادم 

شکمم بیش از حد بزرگ شده و بلندشدن برام مشکل و پا درد و...

در حالیکه وزنم نرماله

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂کلا بهش فکر میکنم ک چرا انقد بیخیالم هر چند وقت یکبار میرم تو برنامه چک میکنم ببینم چند هفتم ...

😂😂😂ادم خب طبیعیه تواولی بیشتر شوق وذوق داره تو دومی چون تجربه داره این چیزاپیش میاد 

قشنگ معلومه ترسیدی دوسش نداشته باشی 😂

الان لباساشو باز کردم قربون صدقش میرفتم ولی حس غریبیه

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

بیشتر از اولی دوسش داری نه اینکه بیشتر باشه ها نه ولی شیرین تره

انقد دلم میخواد هردوشونو باهم بغل کنم 

همش خواب میبینم کوچیکه دنیا اومده 

من اولی و باردارم با اینکه تکون میخوره و شکمم قشنگ معلومه ک حاملم اما باز گاهی با خودم میگم واییی یعنی من واقعنی الان ی بچه تو شکمم داره رشد میکنه؟ی بچه ک نمیدونم چ شکلیه نمیدونم حسم بهش چیه فقط میدونم باید ازش در برابر همچیززززز محافظت کنم نذارم اذیت شه 

اولی هفت سالشه

خدا حفظش کنه 

کلاس اول می‌ره یا تموم کرده ؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

😂😂😂ادم خب طبیعیه تواولی بیشتر شوق وذوق داره تو دومی چون تجربه داره این چیزاپیش میاد

تو اولی میگفتم وای نیفته از دستم ی وقت چجوری بشورمش 

الان اصلا برام مهم نیس این چیزا ی جوری میشورمش دیگ😂

میخوام بدون استرس از وجودش لذت ببرم تو اولی افسردگی گرفتم

اولی هفت سالشه

من یه قند عسل پسر هفت ساله برای دومی خیلی تردید دارم ولی همش میگه مامان چرا تنهام چرا احی یا داداش ندارم 

عروسکاشو بغل می‌کنه میگه بهشون داداشی داداشی جونم ...

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

احتمالا از اونایی هستی که همیشه عاشق بچه و بچه داری بودی

اتفاقا انقد از بچه فراری بودم که بزور اولی رو آوردم دومی هم همش میگفتم نمی‌خوام 

شوهرم میگف ظلمه برا بچه بزرگه تنها میمونه جوون بشه داداش و خواهر نداره خونه خلوت میشه بیشتر اون ترغیبم کرد