2777
2789
عنوان

حس من به بچه دومم

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 91 پست
یکی داشتم که ۷ ماهه از دلم پر کشیددیگه دوساله منتظرم💔💔

۷ماهش بود؟خیلی متاسفم انشالله خدا همون سالم و سلامت بهت برگردونه 

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂کلا بهش فکر میکنم ک چرا انقد بیخیالم هر چند وقت یکبار میرم تو برنامه چک میکنم ببینم چند هفتم ...

کلا در حق ما بچه های دوم خیلی ظلم‌ شده انگار😂🥲

مامان منم مثل شما از اول تا همین الان نسبت به من بیخیال بود میگه نفهمیدم کی رفتی مدرسه کی بزرگ شدی خودت خودتو بزرگ‌کردی😂

عاشقش میشی😍بعداً به این روزات و فکرات میخندی

اره ته تغاریمه😂

اولی رو خیلی حساس بودم دومی رو آوردم حساسیتم ب بچه کم شده حالا رو دومی حساس ترم چون ته تغاری کوشولومه

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

کلا در حق ما بچه های دوم خیلی ظلم‌ شده انگار😂🥲مامان منم مثل شما از اول تا همین الان نسبت به من بیخ ...

خود من دومیم😂😂😂

بچه های دوم خیلی رو پای خودشون و مستقلن چون با حساسیت کمتری بزرگ میشن 

دوماه دیگه دنیا میاد

عزیزم بسلامتی اولی چند سالش ؟؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

الحمدالله. ان شاءالله ب سلامتی بغل میگیری و میفهمی دنیا شیرینی های بیشتری داشته. لطفا موقع زایمان برای دوستانی ک دلشون بچه میخواد حتما دعا کن

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
😂😂😂😂کلا بهش فکر میکنم ک چرا انقد بیخیالم هر چند وقت یکبار میرم تو برنامه چک میکنم ببینم چند هفتم ...

منم دومی خدا خواسته بود وتا به دنیا اومدنش این شکلی بود 

اما الان عاشقشم الانم مثل کنه چسبیده بهم زل زده به گوشیم

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

اره ته تغاریمه😂اولی رو خیلی حساس بودم دومی رو آوردم حساسیتم ب بچه کم شده حالا رو دومی حساس ترم چون ...

خودمم همینطور بودم

الان میمیرم براش

انقد که شیرینه😍

جهان را بی جهت،یک جور عجیبی جدی گرفتیم  

یکی داشتم که ۷ ماهه از دلم پر کشیددیگه دوساله منتظرم💔💔

سلام عزیزم

منم بچم هشت ماهگی از دست دادم

دلیلش برای شما چی بود

‏تهش که قراره بمیریم پس بیا از هیچی نترسیم، ریسک کنیم، بدوییم، برونیم، گریه کنیم، گم بشیم، موزیکامونو گوش کنیم، بخوریم زمین، بخندیم، جریمه شیم، چک بخوریم، بریم سفر، فیلم ببینیم، کتاب بخونیم....🥂📚🌈🎧