2777
2789
عنوان

درآمد آنلاین در خانه

281 بازدید | 17 پست

میدونم الان خیلیا جبهه میگیرن و میگن الکیه و دروغه ولی اول توضیحات رو بخونید بعد قضاوت کنید

برای زدن این تاپیک خیلی هیجان داشتم چون امروز درآمدم رو واریز کردن و میخواستم اول مطمئن شم بعد تاپیک بزنم

قبل از هر چیزی هم بگم درآمدش خیلی زیاد نیست( 2 میلیون تا 3 میلیون در ماه)بسته به وقتی که میزاری این مقدار برای 3 تا4 ساعت کار در روزه

بیشتر یه کار پاره وقته برای وقتای بیکاری

خلاصه تاپیک رو زدم هر کس دوست داشت هر کس احتیاج داشت استفاده کنه چون خودم خیلی وقته دنبال همچن کاری هستم حتی چندبارم سرم کلاه رفته و پولم رو خوردن😑😑 

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

دوستان این یه سایت هست که برای انجام دادن یک سری وظایف ساده به شما پول میده

حالا این وظایف چیا هستن

عضو شدن و لایک و کامنت و بازنشر تو شبکه های اجتماعی

اینا ساده ترینشه

کار باهاش خیلی راحته ممکنه اول که وارد شدین گیج بشین و متوجه نشدید ولی یکم باهاش کار کنید همه چی دستتون میاد

من خودم امروز دقیقا دو هفته هست فعالیت میکنم امروز 1 میلیون برداشت کردم

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لینک سایت رو اینجا نمیزارم چون آبی نمیشه و اینکه یک سری توضیحات داره در مورد نکات ثبت نام و کار با سایت و نحوه برداشت که اینجا همش رو نمیشه گفت 

واسه همون براتون تو تلگرام یه کانال زدم و همه چی رو هم توضیح دادم( از امروز صبح دارم توضیحات کانال رو تکمیل میکنم)

@unusite

اینو کپی کنید تو پیام های تلگرام برای خودتون بفرستید بعد روش بزنید وارد کانال میشین

پس اگه کسی میخواد لطفا عضو کانال بشه اونجا همه چی هست اگه کسی هم سوال یا مشکلی داشت تو بیو کانال لینک اکانتم هست( اکانت پسرونه هست ولی خانوم هستم😁)

لینک سایت بازار ببینم اینماد و قانونی هست چون کد معرف بدی کلاهبرداری هست

سآیت ایرانی نیس که

گت لایکه؟ 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
گت لایکه؟

نه بابا اون که خیلی مزخرف بود

پس دوستان عضو نشید دروغ و کلاهبرداری هست سایت ایرانی نمیشه اعتماد کرد چه برسه به خارجی بعد هم اون رس ...

نه اینا کلاه برداری نیست پول وارد حساب مجازیت میشه چون دلاریه ولی خوب خیلی داستان داره من چندین سال پیش تو گت لایکش کار میکردم. واقعا عصاب و حوصله میخواد واسه چنج کردن پولشو و درست کردن کیف پول و پول نت و..

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
پس دوستان عضو نشید دروغ و کلاهبرداری هست سایت ایرانی نمیشه اعتماد کرد چه برسه به خارجی بعد هم اون رس ...

دوست عزیز چرا جو میدی؟

شما قرار نیست پولی واریز کنی که بخواد کلاهبرداری باشه

این سایت هم 2 ساله داره فعالیت میکنه

یه سایت مثل گت لایکه ولی کار باهاش به مراتب آسون تره و درآمدشم بیشتره

نه اینا کلاه برداری نیست پول وارد حساب مجازیت میشه چون دلاریه ولی خوب خیلی داستان داره من چندین سال ...

دقیقا منم تو گت لایک و آویسو کار کردم ولی پولش خیلی کم بود 

دقیقا منم تو گت لایک و آویسو کار کردم ولی پولش خیلی کم بود

این بهتره؟

این بهتره؟

اره واقعا من یک ماه توی اویسو کار کردم 500 هزار تومن شد ولی این تو دو هفته 1 میل

ضمن اینکه محیط اویسو کلا خیلی عصاب خورد کن بود ولی این سایت کار باهاش خیلی راحت تره

دوستان من اسم سایت رو بخاطر این نمیگم که برای ثبت نامش باید یک سری نکات رو رعایت کنی چون سایت سخت گیره و همون اول مسدود میشید واسه همونم کانال تلگرام زدم و همه چی رو اونحا توضیح دادم