2777
2789
عنوان

شیر نخوردن و گریه زیاد نوزاد

353 بازدید | 60 پست

سلام لطفا اگه تجربه ای دارین راهنمایی کنین. الان سه روزه دخترم درست و حسابی شیر نمیخوره ۵ ماهه و دو روزشه. به شدت گریه میکنه و اصلا آروم نمیشه اونقدر گریه میکنه تا خوابش ببره. شیر خشک آپتامیل هم میخوره 

کولیک داره ولی یه مدت خیلی آروم شده بود 

جای قول و قرار هایمان امن است، درست زیر پاهای تو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه کولیکش دوباره برگشته باشه یا یه مشکل دیگه داشته باشه. ممکنه یه عارضه کوچیک مثل گوش درد یا تغییرات در وضعیت معده باعث این گریه‌ها بشه. یه راه اینه که شیرش رو با فاصله‌های کوتاه‌تر بدی، شاید گرسنه‌تر از قبل باشه. اگه همچنان ادامه داشت، بهتره از یه متخصص بپرسی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

شاید داره دندون در میاره شاید گوشش عفونت کرده ببر دکتر یه چک بشه..

موقع گریه موهاشو نمی‌کشه یا با ولع پستونک نمیخوره شاید میگم گوشش باشه 

ولی اگر به خودش می بچه حالت زور میزنه و...احتمالا دلشه

بخدا اونقدر گریه میکنه چشماش ورم میکنه

یا دل پیچه س یادرد لثه و دندون اگر میتونی با روغن بادام یا زیتون یکمی زیر گلوشو‌ ماساژ بده آروم آروم شکمشو... حتی کف سرشو 

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دندون در نمیاره؟

آب دهنش که خیلی زیاد شده دوس داره هر چی باشه بزاره دهنش ژل باریچ براش گرفتم اما فایده نداشت. محصول دیگه ای میدونید خوب باشه؟

کولیک در ۵ ماهگی ک معنا نداره گلم.دکترا بلد نیستن هر بچه ای دل درد داره میگن کولیک..

دقیقا. چند تا دکتر خوب هم بردمش فقط میگن کولیک داره