2777
2789
عنوان

مسافرت با بچه 7 ماهه

159 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها ،پسر تازه 7 ماه تموم شده هفته آینده میخوایم با همسرم 3 نفری بریم قشم به نظرتون سخته با بچه کالسکه هم میبرم  ،البته چند بار با ماشین شمال رفتیم ولی سفر هوایی جای دور نداشتیم ،میشه تجربیاتتون رو بگین،ممنون

از نظر من با بچه خیلی سخته. تو‌اون حدود سن هم خوبه اما بچه نوپا واقعا اذیت میکنه. پسر من ۲۲ ماهست واقعا منصرف شدم از مسافرت عید

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا ایشالا که سفر راحتی داشته باشید...منم موندم با این بجه ها عید میتونیم بریم مسافرت یا نه ...

ممنون ،من خیلی اهل سفر هستم قبل از بچه خیلی سفر میرفتم،الان هم دوست دارم با بچه هم مثل قبل باشم،یعنی سخت نگیرم بچه هم عادت کنه به شرایط

من با بچه شش ماهم سه نفری به شوهرم مسافرت هوایی رفتیم مشکلی پیش نیومد خداروشکر

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
یعنی بچه که تازه راه میافته سخت تره؟

اره چون اصلا یجا بند نمیشه.. تا قبل یسالگی کنترلش با خودتونه اما بعد اون خیلی سخته

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی