2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی و معتقد بیان لطفا

173 بازدید | 6 پست

من چادری هستم و معتقد ولی خب تنبلی میکنم تو نماز و البته افتخار نداره واقعا 

از سوره واقعه میترسم ، کلا مو به تنم سیخ می‌کنه

چند روز پیش دوباره بعد از مدت ها داشتم معنی سوره واقعه رو میخوندم ، از اون شب از فکر مرگ خودم واقعا میترسم 

من بارها مرگ تک تک اعضای خانواده مو تصور کردم و هربار بهم ریختم ولی واقعا مرگ خودم برام اهمیتی نداشت ، مثلا زندگی پس از زندگی میدیدم تازه خوشحالم میشدم 

ولی واقعا میترسم از مرگ ، حس میکنم میخوره واقعه زندگی پس از مرگ رو به صورت 4k بهم نشون میده و زندگی پس از زندگی فقط یه داستان افسانه ایه

دیشب فکر میکردم اگه من یه روز مریض شم و بمیرم ، از شدت ترس میخواستم بشینم گریه کنم 

چیکار کنم 🤦🏻‍♀️

میترسم انقدر به این مسئله فکر کنم که روش وسواس فکری بگیرم 

من تازه دارم از شر بقیه چیزایی که وسواس فکری روشون داشتم خودمو خلاص میکنم 

مرگ زمانی ترس داره که واسه اون دنیات تلاشی نکرده باشی 

الان اگر میبینی تو برای اخلاقت برای ظاهرت برای خدات تلاشی میکنی و سعی در اصلاح داری پس چرا دیگه بترسی

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

عزيزم مرگ مال همه موجوداته اما بنا نيست زندگيتو مختل كني همه ميان و ميرن برو خريد و بيرون و پارك تا روحيت عوض بشه از الان بگو كلا خريد نون خونه با من باشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مذهبی نیستم ولی سعی کن برای خودت مشغولیت درست کنی که سراغ این فکرا نری 

کتاب، کلاس 

اگه اینا رو توی برنامه داری یه چیز دیگه هم اضافه کن هروقت اومد توی ذهنت حواست رو بده به یه چیز دیگه

مثلا ذهنت رفت سمتش بلند یه چیزی بگو 

مثلا آره امروز ناهار قیمه ست خیلی دوست دارم 

یا فلان برنامه ساعت فلان شروع میشه 

ذهنت اینطوری پرت میشه از اون موضوع 

من اصلا مذهبی نیستم ولی بزار یه چیزی رو بهت بگم...چندسالته عزیزم؟ اینکه دلت میخواد نماز بخونی خب بخون هرکسی با یه چیزی آروم میشه اگر نماز آرومت میکنه بخون...ولی اینکه میشینی تصور میکنی گریه میکنی خیلی بده داری خودتو عذاب میدی باید یخورده روی خودت کار کنی واقعا دلیلی نداره اینکارا از نظر شما نماز و عبادت خوبه خب انجامش بده اما اینجوری نباش که خودتو از بین ببری و مدام تصورات غلط کنی گریه کنی..همون نماز هم میخونی باید برای آرامش خودت بخونی، کتاب بخون برو تفریح بخند اگر اهل موسیقی هستی گوش کن به خودت برس شاد باش

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

عزیز دلم یاد مرگ هم خوبه هم لازم اما به طور صحیح یاد مرگ برای جلوگیری از گناهه ،برای اینکه که غرق توی مادیات و لذات این دنیا نشیم، ولی نه اینکه شیرینی زندگی تو دنیارو ببازیم ، خدا دنیا رو گذاشته برای رشد و کمال پس زندگی این دنیا باید درست و شیرین طی بشه و نهایت استفاده ارو ازش ببریم از نعمت ها نعمت خوردن خوابیدن گشتن ،خندیدن و ....مردي نزد ابوذر آمد و پرسيد: چرا از مرگ كراهت داريم؟ ابوذر جواب داد: چون دنياي خود را آباد كرديد و آخرت را خراب. پس چون (با مرگ) از محلي آباد به سوي مكاني خراب نقل مكان مي كنيد، (از مرگ كراهت داريد) از او پرسيدند: وارد شدن ما بر خداوند چگونه است؟ جواب داد: نيكوكارانتان مثل كسي كه از اهل خود غايب است و بر آنها وارد مي شود، و بدكارانتان مثل فراري اي است كه بر صاحبش برگردانده مي شود. از او پرسيدند: حال ما را نزد خداوند چگونه مي بيني؟ جواب داد: اعمال خود را با فرموده قرآن مقايسه كنيد؛ هرآينه خداوند مي فرمايد: همانا نيكوكاران در نعمت ها هستند و بدكاران در جهنم.»

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

عزیز دلم یاد مرگ هم خوبه هم لازم اما به طور صحیح یاد مرگ برای جلوگیری از گناهه ،برای اینکه که غرق تو ...

گلم میدونستی چرا ما از زمان مرگمون بی خبریم؟😊 

خداوند هییچ کاریش بی دلیل و حکمت نیست 

خدا زمان مرگ رو برای ما روشن نکرده که هر آینه از این دنیا از عبادت از بندگی از زندگی لذت ببریم اگر قرار بود ما بدونیم که مثلا فردا میمیریم ، زندگی به زبان عامیانه زهر مارمون میشد ، حالا که خدا این نعمت غافل بودن از مرگ رو به ما داده، شما خودت دستی دستی نشستی راجبش فکر میکنی گلم؟

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖