2777
2789
عنوان

لطفا منو بغل کنید

533 بازدید | 31 پست

من دارم دوره ی جدیدی تو زندگیم شروع میکنم دوره ی توقع محبت و رابطه ج ن س ی  نداشتن از همسر بعد از نه سال تنها راهه که نرفتم ولی دیگه نه به خاطر اینکه عوض شه به خاطر شخصیت داغون خودم 

میدونم اولش شایدم تا آخرش خیلی سخته ولی تا همینجاشم خیلی دور از جون همتون خریت کردم و آنقدر واسه بغلی بودنمو گرم بودنم خودمو له کردم 

نمی تونید باور کنین سالها چه دردهایی کشیدم که درست بشه 

آخه منه احساساتی تو مجردیم شاید اندازه انگشتهای دستم بغل نشدم اینو بدونه اغراق میگم 

پدرم سختگیر

مادرم مریض روحی شدید 

فکر کنم دیگه فقط اینجاست که آرومم میکنه 

من دیگه میشم یه نی نی سایتی قهار 

صبحها مثل امروز وقتی بغض میکنم که چرا کسی نیست منو کمی فقط کمی فشار بده بجاش میام اینجا  

لطفا منو بغل کنید

نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟

انرژی صبحمو از شماها میگیرم چون واقعا تنهام 

بایدم واسه بچه انرژی داشته باشم 

یه طوری هم باید از شر این افسردگی خلاص شم فقط نمیدونم چرا میترسم قرص بخورم 

نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی دلم می خواهد خودم را بغل کنم!

ببرم بخوابانمش!

لحاف را بکشم رویش!

دست ببرم لای موهایش و نوازشش کنم!

حتی برایش لالایی بخوانم،

وسط گریه هایش بگویم:

غصه نخور خودم جان!

درست می شود!درست می شود!

اگر هم نشد به جهنم...

تمام می شود...

بالاخره تمام می شود...!!!

گاهی دلم می خواهد خودم را بغل کنم! ببرم بخوابانمش! لحاف را بکشم رویش! دست ببرم لای موهایش و ...

عالی ...

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

باید یادبگیری خودت به خودت محبت کنی خودت خودتو بغل کنی توروانشناسی میگن دستاتو دورخودت محکم بگیر ینی خودتو بغل کن..خودت به خودت بگو خودمو دوست دارم من عاشق خودمم ...عزیزدلم فقط باید تمرین کنی تا خودت خودتو سیراب  کنی ازنظر محبت

سرد شدن زن خیلی ساده است ولی کاش مشکل از ریشه حل بشه
 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام