2777
2789
عنوان

لطفا منو بغل کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچتو آغوش بگیر بهش که محبت کنی خودتم خوشحال میشی . مامانتو بغل کن

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

سلام صبحت بخیر و نیکی و شادکامی.

هیچ مردی دایما قربون صدقه نمیره.حتی اونا که تو عقد و نامزدی هات هات بودن بعدش بجز موقع های نیاز..... اینکارو نمی کنن. ممکنه به نظرت خنده دار بیاد ولی خودت خودت رو تحویل بگیر .به خودت جایزه های کوچک بده.کلمات خوب بگو.

من گاهی خسته و نالان از نظر جسمی و روحی .میرم جلو آینه و بلند بلند به خودم میگم سلام عشقم .عزیز دلم خسته نباشی . و قربون صدقه خودم میرم.ادای خودشیفته ها رو درمیارم .بعد خودمو دعوت می کنم به یه چای. نسکافه و یا .باور می کنی اینقدر خوب میشم که نگو. وگرنه تو افسردگی می مونم چندین روز

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

منم همینطورم عزیزم بابام فوت شده مامانمم این چیزا رو لوسی بازی و احمقانه میدونه شوهرمم ادم بدی نیست ولی خیلی خیلی سرده حتی از لحاظ کلامی هم سرده نه جمله محبت امیزی نه تعریفی هیچی با اینکه خیلی سعی کردم توجهشو جلب کنم ولی دیگه تموم شد الان هر وقت ناراحتم بچمو بغل میکنم 

گران باش ؛بگذار بهایت را بپردازند ؛آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند."نیچه"

منکه دیشب سر یه حرف با شوهرم دعوام شد حسابی دیشبم تو اتاق راش ندادم و تنها خابیدم مثه ادم باشن یغل کردنشون ‌پیش کش 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
منم مثل شما عقده ی یه اغوش امن و عاشقانه دارم هیچوقتم جسارت اینو نداشتم که برای به دست اوردنش تلاش ک ...

من که با تلاش گردنم خودمو کوچیک کردم 

نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟