2777
2789

زنگ میزنن به آدم فوری قطع میکنن که تو زنگ بزنی 

زنگ که نمیزنی یه بار دیگه بهت زنگ میزنن میگن فلانی یه زنگ بزن بهم با هم حرف بزنیم😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای وای من خودم از این ادمام😂😔البته با دوستای صمیمی و خواهرم

خب شارژ نداریم 😂

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

زنگ بزن فهش بده قطع کن

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

یا هم زنگ بزن بگو یه جا پیدا کردم یونجه خوب داره گشنت نیس؟ 

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

خطم دائمیه😂

خدااا

بگو شارژ گوشیم خیلی کمه و اینا بذار یکم بگذره زود قطع کن مثلا گوشیت خاموش شده💆🏻‍♀️

𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨

خدااابگو شارژ گوشیم خیلی کمه و اینا بذار یکم بگذره زود قطع کن مثلا گوشیت خاموش شده💆🏻‍♀️

داداشم میگه بهش زنگ بزن بگو شارژ برقی گوشیم کمه 

هر جا حوصلت سر رفت گوشیو خاموش کن راااحت😂😂