2777
2789
عنوان

مادرایی که بچه نهمی دارید

275 بازدید | 13 پست

الان این بخشنامه اومد که ۵ نمره ازمایش علوم هم دست معلم نیست بخونید👇👇

📌#اطلاعیه_مهم پیرامون جزئیات امتحان نهایی هماهنگ کشوری علوم تجربی پایه نهم

1⃣ امتحان نهایی ۱۱ خردادماه ۲۰ نمره‌ای است.
2⃣ ۱۵ نمره از ۱۵ فصل و ۵ نمره از آزمایش‌ها و فعالیت‌ها
3⃣ مطالب از کتاب است و بصورت مفهومی، بافت دار و کاربردی سوال می‌آید.
4⃣ امکان اینکه صفحات امتحان نهایی ۶ صفحه هم باشد وجود دارد چون سوالات بافت‌دار هست و عکس دارد امکان کم کردن صفحات نیست.
5⃣ تمام فصل‌ها یکسان نمره دارد و همه یکسان اهمیت دارند.
6⃣ امکان دارد سؤالی تلفیقی از دو فصل وجود داشته باشد، مثلاً کلید دوراهی برای گیاهان هم خواسته بشه.
7⃣ ۵ نمره سؤال آزمایشگاهی و کاربردی هم از فصل‌های مختلف داده می‌شود.
8⃣ شکل‌ها، مهارت حل مساله، فرمول ها، کلید دوراهی، نمودارها، فعالیت‌ها، آزمایش کنید، تجزیه و تحلیل داده‌ها و ... مهم هستند.
9⃣ فقط از تاریخ علم، آیا می‌دانید و جمع آوری اطلاعات سؤال نمی‌آید.

امسال سخت تر سال پیش شده که🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ صاف گذاشتن یک روز به امتحان مونده گفتن عجب

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست شما درد نکنه انشاالله موفق باشن ولی این و دو روز قبل اعلام کرده بودن

والا تازه تو گروه ارسال کردن... حالا اینا هیچ ولی واقعا سخت شد براشون...

ببخشید فرزندتون ازمون نمونه دولتی یا تیزهوشان شرکت کرده؟؟؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بله هنوز جوابش نیومده

خواهر من امسال نهم هست 

میتونم چندتا راهنمایی بخوام؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ازمون نمونه دولتی و تیزهوشان ادغام شده؟

از همه دروس سوال میاد؟

معدل تاثیر داره؟

منابع چی پیشنهاد میدین؟

ازمون نمونه دولتی و تیزهوشان ادغام شده؟از همه دروس سوال میاد؟معدل تاثیر داره؟منابع چی پیشنهاد میدین؟

سوالهای نمونه دولتی و تیزهوشان بله یکی بود...نه از چند درس بود ..بله معدل تاثیر داره و ازمون رغبت و مشاور مدرسه و نظر معلمها و اولیا.. اینها در هدایت تحصیلی اثر داره حتی اگر معدل بالا باشه..منابع کتاب ۳۱ استان رو بخونه و کتابای خودش و تست زیاد بزنه

سوالهای نمونه دولتی و تیزهوشان بله یکی بود...نه از چند درس بود ..بله معدل تاثیر داره و ازمون رغبت و ...

مرسی🩷